Sila66 ku4iremmmm- ıkızler ya ınatcı oldugu belli karnımda 2 saat hareket etsın dıye ugrasıyorum ınat yapıyor kendı ısteyınce hareket edıyor 😂😂😂😂
Ayshe19 ku4iremmmm- ikizler çok akıllı oluyor ama bir o kadar da deli bizim evde iki tane var anlaşması çok zor bir burç ama olsundu 👍🏼😇 benimki terazi olcak acaba nasıl bir bilgi yok inşallah güzel huylu kız olur
Tanembebek5 Deletedmom_116 amin teyzesi darısı sana olsun inşallah tez zamanda sağlıkla kucağına al 😘💖😍🌸🌺valla bizim tosun ha geldi ha gelecek derken dün doktor dedi yarın alalım seni nst de sancılar yine tavandı 🤣
ku4iremmmm- Sila66 aynen yaa benim oğluşumda öyle ama hareket ettiğinde de hiç durmuyo maşallah canımı yakıyor az daha dursa yengeç olsa benim gibi diye istiyorum da o kadar kalmaz yani
Deletedmom_116 Sila66 😂😂Askere yollucam ben bu gidişle 😂çocuğa babası gaz veriyo ama tık tok sana alicagim Kız doğdu ne durun diye gelip geçip Gazliyoo😂😂😂😂Aynı zamanda arkadaşında olcakti çocuğu haftası doldu doğalı bizimki yok hala
Deletedmom_116 Ayshe19 İkizler candır gerisi heyecan ikizler bulunan ortamda en mutsuzuunu koyy Kahkaha atarak gider
Ayshe19 Deletedmom_116 öyle ama bir anları bir anlarımı tutmuyor ya bizde baiyorum ya evde iki tane ablam ikizler değişik biri huy olarak bir diyoruz heh tamam iyi sonra çok farklı bir huy oluyor kızda tam bir ikizler burcu özelliklerini taşır ama inanılmaz zeki bir burç 👍🏼
pelinden ku4iremmmm- normal şartlarda aslan ama biraz erken gelmek isterse yengeç de olabilir 😊 erkek bebiş bu arada 💖
Ayshe19 eylulmihrasmom benimki direk terazi olarak gelicek gibi bakalım anlaşabilecez mi hanfendiyle 😂 ben balık babası balık valla seçeneği yok 😄