Tatli2 Kullanan var mı aranızda annişler. Kararsız kaldım. Tefal de karar kıldım ama almısken XXL daha mı mantıklı bilemedim. Kullanan kimse de yok cevremde.
Gizzgzz Tatli2 xl modeller küçük oluyor xxl biraz daha iyi ama tavsiye etmem çevremde airfryer alan kimse memnun kalmadı markası önemli değil phlips alan bile memnun değil onu alacağına 6 lt fissler düdüklü al yatıp kalkıp dua edersin :)
Tatli2 Gizzgzz fissler var zaten de alakası nedir ikisi cok farklı seyler. Birini kızartma için alıcam diğeri düdüklü:) saglıklı kızartma tavuk herseyı yapabılıyorsun airfry da. Memnun kalmadıkları ne acaba bılıyor musunuz
Sum61 Tatli2 ben memnunum ama çok parala verenler genel de daha üst performans bekkiyorlar. 1300 tl ye almıştım xioimiyi ve çok memnunum
Gizzgzz Tatli2 haznesi küçük olduğunu için toplu yemeklerde işin uzun sürüyor yeterince pişmeyince geri içine koyuyorsun normal kızartma süresine ulaşıyor az yağda fanlı fırında pişirin e de aynı sonucu alıyordum çünkü tam kızartma gibi olmuyor yumuşak kalıyor hayır ben sadece iki kişilik yemek yapacam toplu yemekte kullanmam diyorsan al ama
Tatli2 Sum61 sizdeki küçük olan model mi acaba. Memnun olan cok İnsan var. Patates kızartması, mısır patlatmak, köfte, kanat için Bi de sebzeleri közlemek için mantıklı gelıypr
Tatli2 Gizzgzz o yüzden XL mı XXL mı alsam dıye dusunuyorum ben de canım. Bıraz daha buyuk olsun en azından kendı aılemize yetecek kadar olsun diye düşündüm. Bizzat görmedim magazada o yuzden karar veremedim
Gizzgzz Tatli2 şöyle söyleyim diyelim ki tavuk pişireceksin 4 but ancak alıyor 25 dakika sürüyor yaklaşık 4 but daha pişirelim dersen süre 50 dakikaya çıkıyor onun yerine fırını çalışırsan 40 dakikada tüm yemeğin hazır oluyor bu söylediğim phlips xxl için geçerli olan piyasadaki en iyi airfryer da Philips zaten xxl boyut olarak daha iyi
Tatli2 Gizzgzz phılıps en iyisi diye duymadım acıkcası. Hatta temizliği zor olan Bi airfry diye arastırdım ve vazgectım o yuzden. Bakalım Bi artık görüp karar verıcem