Kızlar pozitif sezeryan doğum hikayelerini okuyabilirim ben normal istiyorum ama eşim sağlıkçı ve normal doğumlara girdiği için sezeryan istiyor mazoşist insanlar değiliz bi insan kendine niye saatlerce sancı acı ağrı çektirsin tüm doktorlar kendi doğumlarını sezaryen yaparlar çünkü normalin bilirler sancısını en kötü Sezeryan sonrası 2 gün arada dikiş yerin kendini belli eder onu da ağrı kesici yaparım güzel bakarım hiç acısız ayağa kaldırırım ben seni diyor aklımı çeliyor
Sezeryan doğum hikayeleri olan
Goksu2023 ben bile ikna oldum gibi 😂
anneoluyorum101 hahahhha😂😂😂😂
Haklı
Kayaozge peki sezaryen sonrası kilo nasıl oldu göbeği de kilosu da kalıyo diyolar
Elfelf0 yaa ne güzel 🌸 maşallah 🧿
Aaaysee korse kullandınız mı? Allahım uzun ömürler versin evladınıza inşallah 🙏
Goksu2023 ben sezeryandan önce gövekliydim bir doğurdum göbek möbek kalmadı aynaya her baktığımda süper hissediyorum dlflflşf
- Düzenlendi
Goksu2023 canım geçen cuma günü spinal sezaryen oldum ne bele vurulan iğneyi hissettim ne bişey ameliyattan 5 saat sonra hemen ayağa kalktım sen hiç korkma sezaryen ol ben iki kere ağrı kesici kullandım o kadar diyebilirim sadece gazın gelince çişin gelince biraz ağrın oluyor ama bak uyuşukluk geçince oturma bol bol yürü o kadar rahat geçiyor ki anlatamam annem normal doğum yapan böyle kısa sürede toparlanamazdı dedi kaldı ki dikiş falan yok pazartesi bandı söktüler ve normal hayatıma geri döndüm haaaa bir de 2 3 gün gülmemeye çalış bak en çok ağrı veren şey o hiç bişey de ağlamadım gülerken ağladım sadece iyi ki sezaryen olmuşum
Goksu2023 benim 5 sene önce 34+0 da suyum gelince bebekte makat geliş olunca hemen sezeryana alındım belimden uyusturmustular. Yaklaşık yarım saatte ameliyat bitti. Bebeğimle beni odaya çıkardılar bir iki saat sonra hemşireler beni bı ayağa kaldırdı ama.yurutmedi. bebeğimi göğsüme koyup ten tene bir saat temas edin dediler. 1 saat sonra aile yakınları geldi üstümüzü falan giyindik daha sonra hemşireler gelip yurumemi ve gaz çıkarmam gerektiğini söylediler çok şükür ben hemen kalktım gazı da çıkardım hatta wcye de çıktım hiç zorlanmadım hastane kayısı kompostosu veriyordu öncesinde onu içtim bir sürahi. Bir kere acı oldu onda da hemşireler hemen gelip bir iğne yaptı onun dışında hiç problem yaşamadım. Bebeğe de ilk günden itibaren ben bktim evde de yalnizdik. Sonda falan deniliyor ne zaman takıldı ne zaman çıkarıldı hiç anlamadım bile ben. Bol bol yürümek ve su içmek gerekiyor. Şimdi 31+5im ikinci sezeryanimi bekliyorum çünkü bu da yan duruyor, sirtiyla geliyor
Goksu2023 Allah razı olsun 🌸 hayır ilk zmanlar dikis ağrısından kullanamazdım zaten sıktığı için yani kullanan var mı ilk günler bilmiyorum ama o ağrıdan takamazdim sanırım onun yerine çok sıkmadan bi çarşaf gibi bir sey 2 3 kat doladım hem karnım için hem bel ağrım için 10 gün yaptım böyle ama sonra çok sıcakladiğım içn çıkardım 🥲