Zehradinc defneveannesii_ canım sende öyle olmak istemezdin ki eşinin destek vermesi gerek zaten ufak birsey olsa bizi etkiliyor yani , inşallah bir an önce geçer
defneveannesii_ Zehradinc Ah o kadar haklısın ki. Çok zor gerçekten ben de elbette böyle olmak istemem dışarı çıkıp gezmem hayal oldu evde tıkıldım kaldım çünkü iki adım atsam kasılıyor kalçam 🥺 inşallah geçer canım Allah şifamızı versin 🙏🏻
Zehradinc Rabia1605 bu kalça ağrısı dışında hiç oturup kalkarken bende sorun yok sadece kalçadan dolayı hareketlerim kısıtlandi sende de öyle mi
Rabia1605 Zehradinc vallahi bende oturup kalkarken yatarken yürürken hem kasılıyorum ağrılarım çok oluyor kalçam kitleniyor resmen
Zehradinc @“defneveannesii_” defneveannesii_ valla çok geçmiş olsun inşallah biran önce geçer rahata kavuşursun eabbim hayırlısıyla versin herseyin en iyisini
Rabia1605 Sedoos0 aynen valla hani sanada aynısını der çünkü hamile oldun için ilaç falan veremicek bana krem verdi onlarda etki etmiyor malasef allah yardımcımız olsun valla zor 😕
Beigebaby Zehradinc Bebek büyüdüğü için kalçaya baskı yapıyor zaman zaman ağrılı oluyor , benim 4. Ayımda kalçamdan bacağıma ağrı oluyordu doktorum şase magnezyum yazmıştı iyi gelmişti . Bir danışın doktorunuza
Havvaca Zehradinc benimde tahlillerimde magnezyum konusunda sıkıntım yok en başından beri Dr um rahat hamilelik geçireyim diye verdi çok da rahat geçiyor çok şükür. Bide günde 1 maden suyu içmeye özen gösteriyorum
Zehradinc Havvaca gece kramp giriyor bacaklarıma onları söyledim ama doktorum kan ilacı ve vitamin tek verdi bilmiyorum ki yani iyi geliyorsa vermesi gerekirdi gerçi çok da memnun değilim doktorumdan da artık az kaldı yapacak bisey yok
Havvaca Sedoos0 benim bilgim yok bu konuda ben 7. Haftadan beri magnezyum kullanıyorum günde 2 hap sabah akşam. Bide her gün maden suyu içiyorum öyle ağrım yok çok şükür
Esranurdenizz Zehradinc canım sırt üstü uzan ayaklarını yukarı kaldır bende de ağrı ve kramp var magnezyum lan hafifledi