prenses_annesii2603 NewMom__ garipmi bilmem de duş aldıktan sonra yada tuvaletten çıkarken mutlaka kapı önünde terliğim olur terliksiz odaya geçemiyorum sanki bütün toz üstüne gelmiş gibi oluyorum tuhaf bi hale geliyorum bi kere terliğimi unuttum mafoldum ya yere basamadım resmen
Havvaca NewMom__ su damlacığı 😂 yeni yıkanmış ıslak su damlacığı olan bardaktan tabaktan hayatta bir şey yemem içmem 😂 kirli ve tiksindirici geliyor 😂 iyice kupkuru kurularım içi dışı öyle kullanırım o yüzden elimde bulaşık yıkamam makinede yıkarım ne geçerse elime kuru gelsin diye
Asistan-mom NewMom__ tuvalete her gidişimde yaz da olsa kış da olsa illa ayaklarımı yikarim terlikle birlikte sonra terliği de kenara yerleştirirm süzülmesi için çıkar ev terligimi giyerim 😀 Ayaklarım çoraplı asla giremem sanki ordaki su damlacigi bana sıçrar bişey olur diye lavabo konusunda çok dikkatliym
bebitomom NewMom__ aşırı titiz bir insan değilim hata pis değilim ama dağınık sayılırım ama elimi yıkarken duşta liflenirken saçımı şampuanlarken 3 defa yaparım 3 tamamlamadan çıkınca huzursuz oluyorum sırf bu yüzden ellerim şuan egzama oldu buna rağmen hala devam ediyorum bazen yapmak istemiyorum bir defa yıkayıp elimi çıkıyorum ama sonra elime bişey alamıyorum pis hissediyorum ama sadece el yıkamada liflenmekte ve saçta bu
NewMom__ prenses_annesii2603 aaa sizde okb mi var acaba 😂 bir okb hastası olarak hayat çekilmez hale geliyor umarım sizinki öyle değildir
NewMom__ Asistan-mom çorapla girmemekte haklısınız ama her tuvalete gidişte ayak yıkamak sizi çok zorlamıyor muu hele ki gebelik varsa sık gidiliyor ya tuvalete insanın tuvalete gidesi de gelmez 😂
NewMom__ bebitomom o üç kere olayı bende de vardı. Aynı gün iki kere duş alsam bile o üçü tamamlardım. İkiye indirmeyi başardım şükür😂😂😂
123esr_ Çamaşırımı değiştirmem gerekiyor günlük yada duş almam gerekiyor kendimi kirli hissediyorum tuvaletten sonra idrarda yapsam temiz su çamaşırıma damlasa cinnet geçiriyorum sürekli duş almak istiyorum bu yüzden
anneolmakzoramagulusuyeter_ NewMom__ misafir gelince kapı önüne yere basıp öyle içeri girer ya deliriyorum bugün delirdim mesela.
anneolmakzoramagulusuyeter_ anneolmakzoramagulusuyeter_ bide yemek doldururken parmağını yalayanlar. Bugün yakınından daha önce defalarca uyarmama rağmen sarma doldururken iki sarmadan sonra parmağını yaladı ve istemsizce sesim yükseldi ay pardon unuttum diyor bu görgüdur diyemedim
NewMom__ anneolmakzoramagulusuyeter_ 🤢 bir kere gördükten sonra daha o kişinin elinden bir şey de yiyemiyorsunn
Ryhn55_ Sizin takıntılardan biraz farklı olabilir benimki ama, aşırı sabun yeme isteğim var bu hamileliğimde başladı bu istek ve lavabo içini temizleme videoları var istgrmada bol köpüklü aşırı rahatlatıyor bilmiyorum benim gibi olan var mı
gokcemom16 Yani benim genel olarak yatak odasında dolap kapağı aralık veya açık olursa uyuyamam eğer eşim sabah işe giderken kapamadıysa banko kötü rüya görüp uyanırım 😂 birde renkli çorap giyemem hep beyaz olucak
Mediha99 gokcemom16 ahahhaha eşimde hep öyle dolap kapağını kapatıp uyur hep kendi açar kendi kapattırır
Mediha99 Çok fazla el yıkama hastalığım var durmadan ellerimi yıkarım mutfak bezine yapışmış pirinç taneleri ayağıma yapışan karpuz çekirdekleri aaayyyy hissediyorum ya nefesim daralıyor
Merve1616 Bir yere gitmeden önce duş alıp öyle gitmek Zaten her gün duş alan bir insanım ama yinede örneğin markete,sağlık ocağı, işe vs giderken temiz olduğum halde yine duş alıp öyle evden cikiyorum
NewMom__ Merve1616 😂😂 aynı durum bende de vardı duş alamasam bile mutlaka saçımı yıkardım😂 annem acil bir durum olsa senin evden çıkman 2 saat diyordu😂
Ayshe19 NewMom__ misafir gelip gidince mutlaka tuvaletleri yıkarım gece 1 bile olsa değişmez havluyu hemen kirliye atarım öyle bir tiksinti oluyor bende nedense