hayaldi22 kizlar her gece asagi dogru acayip baski oluor affedrsiniz sizlior bu dogum belirtisimi ama 3 gundur cok war ama ne sanci ne nisan hic birsey yok hurmayla ananasda cok yiyorum banami demior
zaremamysa hayaldi22 benimde idrarim sıkisinca oyle oluyo sonra geciyo bende 40 haftaya girdim kiz bende de
Tgvhujn hayaldi22 ay bende öyleyim özellikle yataktan kalkarken aşağıya öyle bir baskı yapıyor ki doğucak sanıyorum hurmada yiyorum gelen giden yok sancıda yok nolucak sonumuz bilmiyorum
hayaldi22 zaremamysa bencede oyle ya bide derler ananas hurma son haftalarda yiyin dogumu tetikler hani nerde hepsi yalan dolab😂😂😂 sinirlendim
Aslhn2101 39+4ten selamlar 🙋🏻♀️ benim de oğluşum bir türlü gelmek bilmiyor ağrılarım oluyor, hurma yiyorum ahududu yaprağı çayı içiyorum hareket ediyorum, vajina tarafında batmalar oluyor ama doğum yok😂😂
33begum Tgvhujn hepinize perine masaji öneririm normal doğum yapmadım ben ama eğitim almıştım oradaki ebe söylemişti doğum başlatmak için internetten bakabilrsniz birde eşinizle bol ilişki o sıvının içindeki bir madde doğumu başlatıyormuş araştırın kızlar
Tgvhujn 33begum evet bilgim var hepsinden deniycem inşallah ama doktor son ayarlar haftada bir kereyi öneriyoruz dedi bursaki çoğu kişiyede doktorları ilişkiyi önermiş anlamadım hangi doktor doğru söylüyor