Neslihan7153 33 haftalık olduk 35 de gidicem bir daha 36 dan sonra mi haftalik çağirmaya basliyir doktor kontrol için?
Deletedmom_51 Neslihan7153 valla ben 35e kadar üç haftada bir gittim 35 te gittim İki gafta sonra 37de çağırdı onda da sezeryan günü aldım haftada bir çağırmadı yani beni
ggulsaahhhhhh Neslihan7153 32. Haftada gittim 34. Haftaya doğru gidicem bende. Sonra her hafta geliceksin dedi bana doktorum.
Mewtwo 32,35,36,37’de gittim. 38 de gideceğim birde. Sonraki hafta bir kez de anestezi tetkikleri için gidip 1 Haziran’da sezaryen ile doğum yapacağım.
bebitomom Mewtwo bebiş ikizler burcu olucak yani ikizler burcuyla baş etmek zor umarım sağlıklı sakin huzurlu bir bebek olur
tugba_3481 Neslihan7153 bende 33 haftayim dün gittim iki hafta sonra gel dedi canım nst istedim sizden benden istedi
Azeriqizi Bizde 30 33 gtdm 36ta cagrdi 36bucuk gtmeyi dusunuyorum 38+3e aliriz dedi 36tan sonra ne aralikla csgirir bilmiyorum ama.bide bende riskli hamilelik erken dogum riskim var
zge13 Neslihan7153 aylık kontrol en son 35 te bitti. İki hafta sonraya randevu vardı 37 de gittim gel demedi ama 38 de de gittim önümüzdeki hafta bu zamanlar 39 da olucam cuma randevum var gidicem ama bugün bı acil yapicam mide bulantım baş dönmem var tansiyonum oynadı sanırım kendime gelemedim saatlerdir
Deletedmom_116 Neslihan7153 Hahaah benim ha doğurdum ha dogurcam doktor ta bı ay sonra gel dedi sanırım bebeğe altın takcak sjsjsjs