Masalll06 Kızlar 14 haftalık hamileyim bebek bakımıyla ilgili hiç bilgim yok emzirmek olsun tutmak olsun çok korkuyorum başedebilir miyim iyi bir anne olabilir miyiim diye bildiğiniz eğitici youtube kanalı veya başka birşey var mı?
Tkckvci Masalll06 canım ınstagramdan bebeimgeliyor sayfasını takip edebilirsin. Youtubedan Esra Ertugrul’un kanalını ziyaret edebilirsin. Bende yaklaşık 1 hafta önce keşfettim. Ara ara ücretsiz 1 saatlik falan eğitim videoları çekebiliyor zoom üzerinden katilabiliyorsun. Kesinlikle tavsiye ederim begenecegine eminim gerçekten çok başarılı kendisi
Senaykork Masalll06 hastanelerde gebelik okulu var ben oraya gittim herşeyi ogretiyolar canlı uygulamali
Tkckvci Masalll06 rica ederim bebeğim. Ben en son gazlı bebek videosu ve yenidogan bakım videosu izledim. Gaz masajı olsun önerdiği ürünler olsun bebek banyosu olsun alt değiştirme konusu olsun çok güzel anlatıyor umarım beğenirsin benimde ilk gebeliğim öyle olunca çok araştırdım :)
Havvaca Bazı devlet hastanesinde ücretsiz gebe okullari oluyor ona katılabilirsin canım özellerdede oluyo ama ücretleri oluyor