Eda038 Ben 58 ile hamile kaldım şuan 28+4üm 69 olmuşum yaaaa biraz moralim bozuk gibi sizler kaç kilo aldinizzzzz
Semyyy Eda038 ben 50 kiloyla hamile kaldim suan 29+6yiz 62.5 kiloyum ama gorunurde kilo yok hic bende sadece onde top gibi gobegim var azicik o kadar😂
Eda038 Semyyy ya benimde aynı şekilde bide yanaklarım kilo aldı başka yok 🤣 sence doğumdan sonra verirmiyiz 😆
Semyyy Eda038 benimde yzuum aldi ama cok zayifti yuzum guzel oldu alibca yuzumden gitmez insallah bi tek gobegim var o da gider diye dusunuyorum 😂
Eda038 Nazalex Ay ne güzel alma yaaa ben kendimi psikolejikmen cokertiyorum her tartıya çıktığımda kendimi 1 kilo almış goruyorumm
Nazalex Eda038 doktor 20 haftaya kadar hiç almasan olurdu ama neyse dedi 😳 öncesinde de 167 boy 59 kg idim
1asel-duru 30 haftalık oldum 47 kilo ile hamile kaldım şu an 64 kilodayım baya aldım hala da alıyorum ama memnunum inşallah gitmez kilolarim çünkü gebelik hariç hiç 50 kilo olmadim ilk gebelikte bile iki ayda eski halime döndüm
Necibedmrll 70 ile hamile kaldım 68 e düştüm 31+2 olduk hala kilo almadım hiç kendime şaşırıyorum bebeğin kilosu da haftasına göre gayet iyimiş 😅
nidosh Eda038 14-15 e kadar olabilit deniyor eğer normal bir köiloda hamile kaldıysan. Ayrıca son aylarda bebek kilo alıyor ama bizim kilo alımımız yavaşlıyor bence
mekselinaa Eda038 65ile hamile kaldım 18 haftalık olacağım pazar günü 7 8 kilo vermişim halbuki yiyorumda