gudmorningbeya Ecemmm25 12. Haftadan selamlar midem ağrıyor arada bulanıyor varislerim davul gibi oldu göğüslerimin acıması hala geçmedi :(
Merve171214 Ecemmm25 10+4 koku hassasiyeti ve bulantı kusma 🤮 ilk hamileliğimde çok sıkıntılı geçti ilk aylar bu da öyle 😢
Zeynoym Minikmucizemmmmmmmmmmm ya bende de nerdeyse 1 aydır burun tıkanıklığı bıktım valla temizliyorum gene tıkalı
Ecemmm25 Minikmucizemmmmmmmmmmm üf o çok kötü ya benim 8 ve 9. Haftalarımda olmuştu grip olacağım sanmştım hatta 🙈
gudmorningbeya gulsen23 idrar yolu enfeksiyonu maalesef hemen hemen herkes yaşıyor ben ilaç kullandım geçmedi şimdi fitil verdi sizde bir an önce gidin ve bol su için
Elos21 gudmorningbeya allahim evvelki gün ölüyorum sandım tuvaletten çıkamadım saatlerce yanma devamlı idrar isteği mahvoldugumu bilirim 13 haftalik
Peri2019 Ecemmm25 11. Haftadayız yoğun bel ağrısı tansiyon koku hassasiyeti tiksinme ve haftada 1 tekrarlayan soluğu acilde aldıran kanamalar lekelenmeler bu ikinci hamileliğim ilkinde hiç biri yoktu çok rahattım ama bu resmen beni benden aldı 🫠