PnrGlr 34 haftalik hamileyim melegim 2 kilo olmus dr kilosu icin cok az diyor Sizlerin kilosu nasıldı. Yardim lutfen
Semila PnrGlr bende 34 oldum 2 gün önce gittiğimde 2700’dü ama iri bir Bebek diyor doktorum başından beri
kardeleng PnrGlr bizimki de 33+3 te 2432gr dı ama bazı bebekler gen itibariyle az kiloda olabiliyor canım diğer her şey normalse üzülme bence arkadaşım 38.haftadan sonra doğum yaptı 2900gr maşallah çok da sağlıklıydı bebişi şimdi koca okullu kız oldu.
PnrGlr EzgiCanerCnbkmz simdi kac haftalik oldunuz yarin ki kontrolden sonra yazabilir misiniz kilosunu
Seydanur Canim kilosu dusuk senin ama korkma sen yine sutunu cevizini vitamini meyve sebzeni eksik etme.. benim de 31 hafta 2 kg.
PnrGlr 10 gun sonra tekrar cagirdi, bakacak kilosuna insallah iyi bir gelisme gosterir dua edin lütfen 🙏
parasetamoll PnrGlr benim 33 de 1700-1800 dü 35 de gittim 2800 dedi ama bu süreçte yumurta 2 tane yedim maden suyu içtim kemik çorbaları meyve tavuk balık yedim
Ozlemsvr PnrGlr bol bol protein al. Sit yoğurt et balık vs. Ne varsa.. Inşallah düzelir çok üzme kendini..
Suzitosuzi PnrGlr 32+3 2100gr idi. Sabah yumurta ye süt iç birkaç saat sonra pekmez ye haftada bir iki baklagil ye.vitaminini eksik etme. Muz ye hergün bir tane.kaşar da kilo aldırıyor.