unlusura Sevgili anneler daha 36. Haftadayım ananas yedim bir şey olmaz di mi bebek çok hareketlendi ve toplanmaya başladı 😩
Papatyaaa__ unlusura valla 1ananası bütün yediğimi hatırlıyorum😅😅merak etmeyin bişey olmaz afiyet olsun
Nunuuh unlusura Ananas seven biri olaraq 16ci haftamdan beri surekli yerim.34+4 uz.Hic bir zararini gormedim💖Korkmayin.Sag salim qucaginiza alin insAllah🙏🌸
cansuakbltylmz unlusura bende yiyorum yiyorum daha doğurmadim 38+5 birsey olmaz onu duzenli yemek lazim sizde kirkmayin hergun 1 dilim yeseniz iyi de olabilir aslinda
unlusura Hamilelikbekliyorum evet işte bende o yüzden korktum birde yiyince bebekte hareket arttı oda tedirgin etti beni
unlusura SaHil_Hayat ben 2 dilim yedim diye ödüm koptu ama benim kerata sevdi galiba bir hareketlendi varya maşallah 🙈😀
unlusura cansuakbltylmz aslında ben çok severim ama doğumu hızlandırır korkusunu çevreden duyunca insan bi çekiniyor birde psikolojikmen etkileniyor galiba 🙄
Daisy0000 unlusura 12. Haftam falandı 1 tüm ananas yedim bisey olmadı.Bence yiyeceklerin açılmaya etkisi yok