selinbirincisezen Kızlar çok şükür bu haftalara gelebildik. Serklajlı bir gebe olarak bu günler bana çok uzaktı🫠 Rabbim tüm bebişlerin sağlıcakla doğmasını nasip etsin🩷🫶🏼 bu haftada olanlar şikayetleriniz neler, hazırlıklar ne alemde 🐣
262223-- selinbirincisezen 25 değiliz şuan ama 22+4 olduk bizde oğluşumla 💙 yavaş yavaş herşeyi tamamlandı sayılır günlük rutin hareketlerini hissediyorum
Nihalhs_ selinbirincisezen aynıyız canım bizde 25 olduk ve serklaj var hunileşme ve kısalma da olunca hep yatarak geçiriyorum geçsin de razıyız bunada sağlıcakla 37 38leride görsek ❤️
Totanseyma selinbirincisezen serklajlı olarak 25+2 ✋🏻 bitek evi ve bebek odasını boyadık dün canım başka bir hazırlık yapmadık daha
selinbirincisezen Nihalhs_ inşallah az zamanımız kaldı buraya kadar geldik 37-38 leri de göreceğiz imşallah 🫶🏼
selinbirincisezen Totanseyma insan korkuyor çünkü ben de bişey almadım doğru düzgün 🥹 sağlıkla gelsin miniğiniz🫶🏼
35_tecrube Bende 26+2 olduk geçen mesaj geldi 13 hafta yada 14 hafta sonra kavuşacağız annecim diye ay nasıl mutlu oldum hayırla bitsin inslh bu gunler
Totanseyma selinbirincisezen ayy evet bide çevre etkisi var bişey beğeniyorum bir ay daha bekle öyle al diyorlar 😒
Aybeniz bende 25 haftamdayım hemn yoruluyorm arada karnm sertleşyor özellkle de üst karnm ama bebek hep asagıya vuruyo erkk bebek yukarda olur derler 🫣
Aybeniz benle bir cogu gebe herseyini hazrlamıs ben sadece bikac bişe aldm beşik sipars ettm sadece liste yapıp az az almak lazm bence