Acemi_anneyim34 İki.gundur sağ böbreğimde karnımda bi ağrı oluyor akşamları oluyo doktora gitmem lazımmı başına gelen varsa yardımcı olabilir misiniz lütfen 🙏
Senaykork Acemi_anneyim34 su iç bol bol ben ilk gebeligimde hiç içmiyodum böbrek taşı düşürdüm , dikkat et ayran kefir tüket
Dusenerler Acemi_anneyim34 ilk gebeligimde kum dokuyordum o zaman agrimisti idrarda çıkmıştı bir tahlil ver istersen ve bol bol su tuket
Senayuzuntas Acemi_anneyim34 ürolojiye git canım bebek baskı yapıyor bnde de var kontrol etsinler 25 santım olırsa sıkıntı oluyormuş
Sumbat11- 22+2 olduk bizde bende de bobrek büyümesi varmis bence bi doktora git bana onemli bir sey bu dediler bende korkuyorum 24 unde kontrolüm var bakalim
peri5860 Acemi_anneyim34 Canım o vakitler ağrı oluyor bende de olmuştu ben korktum hatta böbrek büyümesi falan mı diye su içtim bol bol ayrıntılıya girince doktor baktı büyüme vs yok dedi şükür şu an bebek büyüdükçe rahim de ağrır haberin olsun. Muhtemelen bebek baskı yapıyordur iyiyi düşün ama yine de doktora sor göster tabiki
Minik1Civciv Benimde sırtım çok ağrıyor ya kızlar napıcam dik durcam anca anlamadım niye böyle oldu bi haftadır böyleyim.
Adapte34 Acemi_anneyim34 bana da olmuştu kızım da doktorum bebeğin baskı yaptığını söylemişti ve gebeliklerde sık oluyomuş ilaç yazmıştı bana çok iyi gelmişti