Kubrakarahan Kızlar konsere geldim baya yüksek ses var havai fişek falan attılar hemende uzaklaşamadım bi yarım saat falan durdum bişey olurmu 16. Haftadan sonra fetüse zararı olur diye okudum cok evham ettim birde vicdan dan duramıyorum
Hizligonzales Kubrakarahan yok ya ne olacak bende gittim konsere bebek dogmus olsa evet cok yuksek zarar olabilirde karninizds bişey olacagini sanmam
262223-- Kız 3 tane düğüne gittim geçenlerde 22 haftalık hamileyim bangır bangır müzik sesi davul sesi Allah’ın izni ile bebeğe birşey olmaz anne karnında çok Güvendeler karnın 7 kat derinin altında kesenin içinde ve amniyon sıvısı var korur
MerveTeyze Hafta duman konseri normalde ortalardan alacaktık bileti sağolsun bir arkadaş en önden ayarlamış en ön derken yaklaşık 1m önümde benim oturduğum hizada hoparlör vardı orada araştıramadım hadi dedim suyun içinde Allah’ın izni ile bi şey olmaz ama Kağan coştu konser ve desibel de coştu şimdi evdeyim içim içimi yitiyor benim bile kuşaklarım uğulduyor 3.5 saat geçti üzerinden