1humeyrakomurcu Bugün tempolu yürüyüş ve bolca merdiven inip çıktım bacaklarımı açıp kapatamıyorum şuan bacak aramda dehşet bir baskı var ve kuyruk sokumumda agrılar var ?
mommysss1 1humeyrakomurcu sancin var mi ben iki kere yalancı savcıyla gitmiştim oradaki ebe bana kendini yorma gelip çünkü sancin gercekten geldiğinde doğum başladı mı demeyeceksin zaten emin olarak gelceksin demişti
Tugce0142 1humeyrakomurcu bende yaşamıştım geçenlerde 7.500 adımdan sonra doğuruyorum dedim ama olmadı maalesef
1humeyrakomurcu mommysss1 belimde ve karnımda ağrılarım var ama böyle saniyelik ya da o herkesin dediği gibi belli aralıklarla olandan degil bildiğin şiddetli adet ağrısı gibi ve yürümekte çok zorlanıyorum
Minikmucizemmmmmmmmmmm 1humeyrakomurcu ay sancısı olabilir suyunuz nisaniniz geldi mi bunlarda belirti çünkü bebek baskı yapıyor olabilir yordugunuz için sıcak duş ile sancı geçmiyor artıyorsa dogumdur bnm ilk gebeligimde nisanim 38 de geldi 40+4 te dogum yptim
Fatmaa04 Burnumageliyoduslkmsn bende 38+6 yım benim kızım da inat etti gelmiyor artık doğurmak istiyoruummm😖😁