ANurrr Kızlar akşam vakti yaptığımda negatif idi bir gün sonra akşam baktığımda 2. Çizgi gözle görülür bir şekildeydi erken gebelik testlerinde kuruma çizgisi varmı başına böyle bşey gelen oldumu suya da tuttum kaybolmadı çizgi umut varmı sizce 🌸🌱
esmaass ANurrr bende ilk yaptığımda negatifti ama hamile olduğumu hissediyordum.kan verdim cok düşük çıktı ama hamileydim.kan değerim düşük olduğu için negatifti sanırım ama kan ver istersen en güvenilir test kan testi ben su anlik 23+2 günlük hamileyim
Nsbbcr ANurrr ben ilk test yaptığım da ikinci çizgi çok silik di bir gün sonra tekrar yaptım belirgin çizgi oldu emin olmadim kan testi verdim 😁4 haftalık hamile olduğumu öğrendim ❤️❤️🥰🥰
ANurrr Violetaa yaptım oda negatif çıktı silik çizgi gördüm ya bikere ona inanmak istiyorum sanırsam 🥺😔
Violetaa @ANurrr canım inşallaaaahhhhh istediğin olur , bende hep bekliyorum artık dua etmekten başka çaremiz yok nasalım :( gönlümüze göre versin inşallah
Mom_82 Canım Allah gönlüne göre versin. Testler de 10 dakika sonrası dikkate alınmaması gerekiyor. 1 gün çok uzun süre geçerli değildir. / umarım vardır seni üzmek istemem ama ümitlenmede yada testi 1 gün sonra tekrarla
Nurkoylms esmaass sonradan baktirdinixmi acaba ilk kalp atimi nezaman duydunuz ben de şuan 5+4 üm 7 haftalik olmayi bekliyorum
esmaass Nurkoylms bir gün arayla baktırdım 3 bini geçince baktirmayi bıraktım 6+5 haftalıkken gittim kalp atışını duymuştum
Minikkalp04 Adetinize kaç gün kala yaptınız erken gebelik testini benim adetime 5 gün var yapsam çıkarmı