uyar-46 Kızlar 33 haftalık gebeyim iç çamaşırım yarım çay bardağına yakın ıslandı yani suyum geldi sanırım başka herhangi birşey yok endişelenmeme gerek var mı bilgisi olan yazabilir mi
Esoo0698 uyar-46 Bu haftalarda bazıları bilmeden idrarını kaçırıyo olabiliyolar canım sende öylemi oldu acaba? Bi doktora gitsen belki suyun sızıyodur
Bir_tirtilannesi uyar-46 34. Haftadayim canım bebiş baskı yaptığı için arada idrar kaçırabiliyoruz ve ben çoğu zaman farkrtmiyorum bile. Su değildir büyük ihtimalle ama içinin rahat etmesi için acile git istersen bir bakarlar bebeğin suyuna falan
yagmur089 uyar-46 tabi endiselenmelisin dirk acile gitmeni tavsiye ederim veya sancini evde cek derim
uyar-46 Bir_tirtilannesi lavobodan çıktıktan 5 dk sonra hissettim o yüzden biraz evham yaptım ama biraz takip edip devam ederse gideyim inşallah
Senaykork uyar-46 safra kesesi tam idrar yaparken boşalmıştı bu haftalarda , idrardir Bnde 31 im bndede oluyo
Nunuuh uyar-46 Ben 34+4 um.Bende de olmuşdu amma doktorum kontrol etdi yok dedi.İdrar kacirmisim herhalde.Korkmayin.Ayni gun icinde bir kac defa olursa acile baktirin rahatlamak için 🙏💖