Melekk_1 Kızlar perine masajı yaparken biraz su geldi. İdrar olabilir mi? Ama idrar sarı olurdu diye düşünüyorum. Sancım da yok. Korktum biran. 39+3 1 aydır yapıyorum masajı hiç yaşamamıştım böyle.
RuyaKuzey2534 Melekk_1 kokusuz tatlı bir kokusu varsa sudur. Zaten doğum haftasındasın hiç korkma. Direk acile gitsen iyi olur
Melekk_1 Papatyaaa__ istemsizce derken işte perine masajı yaparken oldu. O yüzden emin olamadim ya da baskı oldu o yüzden mi oldu üff bilemedim
RuyaKuzey2534 Melekk_1 evet benım normal kontrolüm de suyum sancım yokken 4 cm açılmayla doğum yaptım 😀
yagmur089 Melekk_1 azar azar geliyorsa sudur kokusuz renksiz olur ve stn suyun geldiginde hafiften agrilar giriyir stn
Melekk_1 yagmur089 evet doktorumu aradım baskıdan dolayı gelmiş olabilir dedi. Sancın olursa ya da bir daha su gelirse o zaman gel dedi
Hazalaskin Melekk_1 canım öyle bişey değil su mesela iç çamaşırın ıslanıyor mu hala. Su gelmeye başlarsa durmuyor
yagmur089 Melekk_1 aynn kuzm sancilarina bak benimde oglumda suyum geldi ve stn bilirsin auyun geldigini ve hafif hafif agrilar giriyor
16321 Melekk_1 su gelince durduramıyorsun devamı geliyor biden boşalıyor kendini izle yine aynı şekilde birşey yapmadan geliyorsa bekleme git bence 😍