_brcu88_ Esoo0698 bence elbise rengindeki güzel olmuş onlarla uyumu yüzünü açacak birde makyaj yaptirirsan çok daha hoş olursun diye düşünüyorum ❣️
_brcu88_ Esoo0698 evet güzel olmuş ben beğendim🥰😍gri de güzel ama ikisi ayrı ayrı durmuş gibi bilemedim aynı tonları kullanıp makyajini patlatabilirsin hoş olur bence 🥰
Cicegim38 Esoo0698 ikiside cok yakişmiş moru biraz daha fazla yakişmiş sanki gri de 2 ayri parca gibi olmus bence mor ayni renk olmuş guzel durmuş
engineermom_ Esoo0698 ben açık biriyim ancak elbiseni göstersin istersen açık tonlarda bir şal düşünebilirsin hem elbisen hem şalın görünmüş olur koyu koyu olursa boğabilir birbirini.
Cicegim38 Esoo0698 evet gri cooook ayri dunyalarda duruyor moru daha guzel olmuş takimi gibi ayakkabinla da cantani uydur patlatirsin oyle 🥰
nilsmomy Esoo0698 kesinlikle kendi rengi olan. Abiye üzerine kendi rengi olan şal her zaman doğru seçim bence
Aselkusunannesi_ Esoo0698 Kendi renginde olsa daha hoş durur ama. Parlak olmasını tavsiye etmem. Abiye zaten parlak. Hoş durmaz diye düşünüyorum. Uçları tüylü abiye şalları oluyor canım. Onlar hem hoş duruyor. Yine de içine sindiği gibi olsun🌸
hms Esoo0698 siyah şal olabilir. Şifon mor olabilir ama bu mor değil elbisenin renginde mor koyu bi mor saha iyi durur. Acık renk kalmış cırtlamış. Koyu takmalısın