Arzudr Merhaba 22. Haftamda detaylı ultrasonda kalpte arsa ve parlaklık oldugunu soyledı doktor gerı kalan her sey normal ense burun tımus bezı vs ama bu ıksının olması down ıhtımalını arttırdıgı ıcın amnıosentez ıstedı rısklı olduğundan fetal dna yaptım 5 gün gectı ama 10. İş gününde cıkcakmıs benım gibi olan var mı sonuclarınızı merak edıyorum ayrıca dualarınızıda ısterım
Nazli_0202 Arzudr bende de vardı parlaklık kalpte bağırsakda sıvı aldırmaya kadar gittim bişey çıkmadı temiz çıktı 8. Ayda parlaklık yok olmuştu için rahat olsun bebeğin iyidir
MelikeYavuz Arzudr oğlumdada kalbinde parlaklık vardı bizede aynısını söyledir çok üzülmüştüm, ama elhamdulillah sağlıklı doğdu. parlaklık gerçekten geçiyor, lütfen canınızı sıkmayın, hamileliğiniizin tadını çıkartın🌺
Arzudr Ozge56 arsa da oldugu için hemen down dile getiriliyor maalesef inşallah doktorların abartmasıdır
Ozge56 Arzudr ben detaylida sıra beklerken bir kızla konuştum onunda bu sekildeymis aynı sana deneni demişler kiz çok korkmuş sonra fetal dna yapmışlar çıkmamış kiz doktorlar hep %1 ihtimal verir bence değildir sağlıkla kavuş. Benim bebeğin suyu az yani sınırda bana da öyle dedi kendi doktorum yok öyle birsey dedi. Inanama yani ama için ferah etsin istiyorsan fetal dna yaptir
Arzudr Ozge56 yaptırdım gecen persembe ama 10 iş günü dediler haftaya cuma anca cıkar herhalde teşekkür ederim inşallah sağlıklı hayırlı haberler alırız
Mrtbrv 24.haftaya gırdim bende deprem bölgesinde hı bır tarama testine girmedim imkanda yoktu cok sıkıntı yasadım cok korkuyrm bısey olacak cıkacak dıye dua edın nolur
Senatalya06 İkiz gebeyim , bi bebeğimde kalpte parlaklık gördü , dna falan testi de vermedim , geçer dedi dr ama bilmiyorum endişeliyim tabi .
Arzudr Senatalya06 sadece parlaklık oldugunda belirteç olarak kabul edilmiyor herkeste olabiliyor gönlünüzü rahat tutun
gulctrkk Merhaba benim bebeğime de aynı şeyler söylendi bebeğiniz şı an nasıl doğumdan sonra kardiyolojiye göründünüz mü bir sorun var mı acaba