Muazzezeker guzelanne01_ Ben hissetmiştim döndüğünü 33 haftalikken döndü hatta döndüğü gün aşırı hareketliydi önceki gün ayakları tekmesi kasiklarimdaydi o günden sonra kaburgamda hissettim
Hazalaskin guzelanne01_ ben inanmazsınız belki ama döndüğünü gördüm çok canım yandı böyle eşimle karnımı izliyorduk karnimda dışardan bildigin dirsek falan hissettim sabah doktor randevum vardı dönmüş dedi doktor
zlemtuncy Ben de 33 de öğrendim döndüğünü ama ben anladım, ayakları ile kaburgamı ittiriyordu. Dedim kesin döndü. Öyle de olmuş.
guzelanne01_ zlemtuncy benimde döndü ozaman canım 33 haftamın başında döndü evet 32+6 da genel olarak normal doğum yapmış kişiler aynı senin gibi ve benzer şeyleri söylüyorlar şuan 33+4 üm
guzelanne01_ Hazalaskin sanırsam benimde döndü canım Hemen hemen Aynı şeyleri duyuyorum hareket gibi değilde ama göbek deliğim aşırı ağrıyor dün ilk kez hiç uyuyamadım nefesim kesildi
guzelanne01_ yagmur089 hareket gibi değil canım bu bildiğin sanki için dışına çıkmış gibi Normal doğum yapan kuzenlerimi sordum onlarda Bendeki durumları yaşadığını ve bebeğin döndüğünü söylediler
minikoannesi123 guzelanne01_ 31. Haftada gittigimde donmemisti, 32. Haftada muayeneye gitmeden iki üç gün önce vajina bölgemde ciddi bir ağırlık ve çok fazla idrara çıkma durumu yaşadım. Kesin kafası döndü dedim, dönmüş 😁
guzelanne01_ minikoannesi123 evet aynı oldu işte bendede Nefesimde kesiliyor resmen döndü gibi hıckırığınıda kasığımda hissediyorum 33 haftamın başında döndü gibi
minikoannesi123 guzelanne01_ ya anlatilmaz yaşanır denir ya öyle bir şey 😁 hani oradaki baskı ve his değişikti yani, sizin de dönmüştür belki 😊
yagmur089 guzelanne01_ him hic yasamadim yasamadigim icinde bilmiyorm benimde normal de hep asagida oldular oglumda kizimda inşallah seninki doner ya
guzelanne01_ yagmur089 inşallah canım ya Hayırlı sağlıklı zamanında Normal doğum yapmak istiyorum kızım sezeryan ama 12 yıl oldu doktorum çatın musayit değil dedi direk sezeryana yönlendirdi şimdiki aklım olsa tek doktorla kalmazdım🤦🏻♀️Şuanki doktorumda ssvdyi destekliyor şükğr
yagmur089 guzelanne01_ tek doktrla kalma canim yani dogurasiya kdr vaktin var inşallah normal olursun hersey gonlunce olsun hepimizin kucagina almayi nasip etsin saglikli bir sekilde inşallah
Seyda2676 Bende hareketlerini göğsümün hemen altında hissediyorum ayrıca çok fazla tuvalete çıkmaya başladım 34. Haftadayım galiba benim de döndü