Anonimdenim Böyle olabılır mı hanımlar kan falan mesela dün negatıf olup bugun pozıtıf gördünüz m ü ?
PrensinibekleyenAnnee Anonimdenim 2 gün 9nce negatifti ama 2 gün sonra pozitif oldu benimde o beta yukselimce idrarda çıkıyor
Sibel_gedik Anonimdenim regl 3 gün kala erken gebelik testi yaptım silik bile çıkmadı. Regl günü yaptım belli olcak şekilde çıktı bende şaşırmıştım🤔☺️
rumeyshaan Anonimdenim idrar testinde ilkinde pozitif ikincisinde negatif cikmisti kanda hamile oldugum cikti 😂
Hayalim1_ Anonimdenim tabıkı cıkabılır çiçeğim adetin gecıktımı pekı ona göre test daha net sonuç verır kuzum
Sedamert03 Benim idrar testi negatifti sonra 5 gün sonra tekrar idrar testi yaptım silik çizgi vardı , kan testi verdim pozitif çıktı 🥰
hayatbebek Ben yaptığımda negatif di hatta çok üzülmüştüm 2 gün sonra tekrar yaptırdım pozitif çıktı hemen kan tahlili vermeye gittim 2400 çıktı betam beta yüksekken basıl 2 gün önce negatif çıktığını anlamamıştım
Omerikra Ben transferin 5 ci gunu yaptim.negatif cikti.6 gunu sabah ilk idrara tekrarladim pozitif cikti 1 gun bile farkediyor cnm
hayatbebek Anonimdenim 2 gün vardı ama içimde bir his vardı o yüzden adet gününü beklememiştim. Pozitif olduğunu da adet günü yaptığım testte öğrendim
Sibel_gedik Anonimdenim regl gününü bekle bence cnm . Benimde 4 ay önce düşük oldu , o zmn regl 6 gün kala çıkmıştı ama bu sefer geç döllenme oldu sanırım regl günü gördük çizgiyi.Şüphen varsa seninde öyle olabilir
Anonimdenim Sibel_gedik belirtim de yok maalesef 🥺 2 haftadır kaşıklar da ve bacaklar da adet olcak gıbı agrı var sadece o kadar bide göğüslwrim çok kaşınıyor bunlar da tek basına belirti degıl 😞
noble1 Sibel_gedik ovulasyon gününüzü takip etmiş miydiniz peki? Sağlıkla gelsin inşallah bu arada🫶🏻🙏🏻