imeaeb Merhaba kızlar, doktorun 12.haftadaki cinsiyet tahmininde doğruluk oranı nedir sizce ne düşünüyorsunuz? Etrafımda çok ama çok fazla değişen duydum sizce 12.hafta güçlü tahmin için yeterli mii 🥰
Cerena_87 imeaeb 12+3 haftada ikili tarama test için gitdim söylemedi 4 hafta sonra dedi belliki 12 haftada tam belli olmuyor🥰hepimiz merakda
Papatyagbsn imeaeb oğluma hamileyken 12. Haftada net bir şekilde erkek dedi doktorumuz hiç değişmedi ama şuan 5 aylık oldk halla cinsiyeti göremedik 😂😂
Minnakkurabiyeveannesi27 imeaeb oğlumda o haftalarda söylemişti kuzum erkek demişti öyle de oldu değişmedi cinsiyetimiz 🤭💙
Seyma2255 Bana 11.hafta da muhtemelen erkek dedi 15.haftada bir iki haftaya tam netleşir ama büyük ihtimal kız dedi ondan bence net olmuyor hemen ya degisebiliyor
imeaeb Cerena_87 evet net tahmini 4 hafta sonra yaparım dedii geneli belli olmuyor o zaman desenize 😄
Kvsr_cvlk imeaeb erkek kendini çabuk belli ediyormuş cevremdeki 2 kisi de 12. Haftada erkek dedi hala erkek 🙂
Papatyagbsn imeaeb walla bende öyle tahmin ediyordum çünkü teyzemde oğlunu 12 haftada öğrendi pipisi bariz ortadaydi
Biyologannee imeaeb ilk çocuğum 12. Haftda erkek dedi detaylı ultrason zamanına kadar inanamadik aka erkekti. Şimdi de yine 12. Haftada kız dedi biz yine detaylı ultrasona kadra bekledik ve kız 😄 doktorum hep biliyor Maşallah 😃