Evremada 35 haftalik hamileyim mide bulantisi ,bas dönmesi ,kasik agrisi ,halsizlik. . Hamilelikte olan belirtilerin hepsini dibine kadar yasadim cok zayif hamile kaldim 40 kg dm şu an 50 kg oldum. . Tum belirtilerin icinde beni en cok acitan karnimin derisinde yanma hissi 2 aydir birak geçmesini daha da siddetlendi ve yayildi yaglar suruyorum ama gecmiyor uykulardan uyaniyorum gozumden yaş geliyor igne batmasi mi dersiniz, atese degdirmemi o gibi bir aci. . Dua edin lutfen ben de bundan muzdaribim 😔gerilmeden dolayi diyor dr um umarim altindan birsey cikmaz
Agg0207 Evremada bendede oluyor bazen derim kaşınıyor acıyor ates gibi oluyo sanki ama her zaman olmuyor benşm canım sürekli nemli tutuyorum
Agg0207 Evremada evet yag sürüyorum günde 2-3 kez frei öl kullanıyorum ben ama herhangi bir yagda olur bide ben ayakta kaldıgımda falan sanki karnım gerildiğinde çok ozaman hissediyorum sanki karnım acıyo ateş gibi oluyo dinleniyorum hep
Evremada Bende hististan cevizi yagi ve bademnyagi suruyrm sabah aksam ayakya yatarken hic farketmiyor aci