Gebeanne45 Heyecanlıyım aşırı derecede kavuşacağım hissinin verdiği güzellik mi desem az kalmanın korkusu mu desem duygular firari anlayacağınız🤭🥰 sizler de durumlar nasıllllll
RNurr Gebeanne45 Günümüz aynı 🤭 benimde 37+0 bugün kontrolüm vardı herşey yolunda Kendimi çok yorgun hissediyorum sadece hiç bişey yapasım yok😕
1anne2bebek__ Gebeanne45 37+3 bekliyorum 😀 ilk doğumda 38+2 de olmuştu. Bakalım bu yaramaz ne zaman gelir. Ben her an doğuma gidecek gibi hazır bekliyorum kesin hazırlıksız zamanda doğar 🤣🤣🤣
CeydaST Gebeanne45 aynı durumdayız. 36+3 üz bugün korku da var heyecan da var. Belirsizlik hissini hiç sevmiyorum ne olacak nasıl olacak falan o hissiyat gıcık. Böbreğinin birinde genişleme var takipte alacaz duruma göre alalım diyebilirim dedi o da biraz üzdü inşallah sorunsuz geçer bakalım
Gebeanne45 husnatskn ay bacım o haftaları çok bulsun istemiyorum ama kendisi ne zaman gelmek isterse o zaman gelecek tabi de🥹
Gebeanne45 RNurr ayyyy ne güzellll kim önce doğurcak bakalımmm😂😂😂😂❤️ kıazzzzzz bu haftadan sonra gelsin artık diyorum ya 37 den sonra döküntü olmazmış Allah’ın izniyle 🥰
RNurr Gebeanne45 Ay inşallaahhh evet haber verelim birbirimize mutlakaaa 😂 senin bebiş kız mı erkek miii
Slhcglynn Bende 37+3 um bugun doktor kontrolum vardi henuz gelmeye dair bir belirtisi yokmuss artik cok agirlastim 38 de falan gelse ne guzel olurr
1anne2bebek__ Gebeanne45 38+5 te gelirse eğer kızımla oğlum aynı gün doğmuş olacak. Bende dua ediyorum 🤣🤣🤣 sağlıkla gelsinler de ama ben bu ayı çıkarmam doğururum 😄. Bazen çok baskı yapıyor aşağı doğru. Ağrım oluyor bakalım kısmet ne zamana
Slhcglynn Gebeanne45 3 200 dedi normal mi dedim haftasiyla uyumlu dedi. Kafasi baya asagida ama dedi iki kere olctu falan
Gebeanne45 1anne2bebek__ bebeğim belirtilern ne benimle de paylaş🥲 bendede alt tarafta aşırı baskı var minicik sancılar oluyor arada oda doğum belirtisi değil zaten bide belim feci ağrıyor
1anne2bebek__ Gebeanne45 kuzum valla bazen ayağa kalkınca afedersin sanki vajinamda bi boşluk hissediyorum. Makata doğru bir baskı başlıyor bazen. Kasıklarımda ağrı oluyor ama bilmiyorum herkesin farklı doğum başlangıcı. Benim 2. Olmasına rağmen farklı şeyler oluyor anlayamıyorum o yüzden 🤣
1anne2bebek__ Gebeanne45 belirtiler böyleyse artık kim önce doğurur bakalım bacım😀 sağlıkla bir avazda kavuşalım inşallah canım