Deletedmom_103 ArvenMom sen şimdiden kilitle postu bu işin sonu iyi değil cevabını aldı başka konulara geçiş yapıldı 😂
ArvenMom Her Kullanıcı istediği postu açmakta soru sormakta özgür anneler lütfen bunu dikkate alırsanız sevinirim 🌸
1Gozde1Yusuf- ArvenMom her kullanici her postu acmakta ozgur ama hakaret edemez dimi sayin mod um ziraaa bizlerin en ufak gulmesinde insan kucumsuyo oluyoruz onlar bizi yerden yere carparken :)
ElaytA Zdgn ben 2 aylıkken avatara gittim. Hem gerildim hem de bunaldım 3.5 saat sürdüğü için. Ama zararlı değildir dugunlere de gittim orda da yüksek ses bisey olmaz Allahin izniyle
cahilelafanlatamazsinyorulmaa @“busrabrbr”#p27870814 bedduacı banada ağlarsan aklına gelsin falan dedi 😣 kaybım var duymak istediğin buysa rahatlayabilirsin dedim acıtasyon yapma diyor bana
CeydaST Zdgn hmm anladım canım. Herkes her şeyi sevmeyebiliyor ne deyim ben merak edip sordum ne alaka diye minicik şey bile strese giriyor 🤭
ArvenMom 1Gozde1Yusuf- forum kuralları gereği hakaret argo konuşmak yasaktır aksi olduğunda gereken zaten yapılıyor annemiz ☺️
1Gozde1Yusuf- Zeynepozcan olaylarin icine dusmussun yavru🤣 gelmemizle ucmamiz bir olmasin da hosgeldin :)))
Deletedmom_103 1Gozde1Yusuf- olur ya sınıfın yaramaz çocukları hah işte siz onlar gibisiniz asla rahat durmuyosunuz assslaa 😂😂. Onlar tahtaya çıkmaktan siz askı almaktan sıkılmadınız be aşko 😂😂
1Gozde1Yusuf- Deletedmom_103 😄😄 tövbe ettk askolar biz artik😄 niyet ettik sakin sakin durmaya😄 bak mesela ben hic kimseye bisey demiorm cunku oyle oluyo ki a desem askı sebebi🤣 bide kufur felan etsem ki normal hayatta nefret ederim😄 beni sonsuz ugurlucaklar🤣 zaten insan küçümsüyomusumm😏
Deletedmom_103 1Gozde1Yusuf- o benimde başıma geldi ihtar aldım dalga geçmekten akskakskkaks. Aman şurda tatlı tatlı konuşalım yoook illa bi çingenlik çıkcak ortaya bozdurcaklar yemini 😂