Papatyaaa__ cahilelafanlatamazsinyorulmaa siz daha burdamısınız gelin cips yiyelim ya takılmayın saçma postlara🤓
Zdgn cahilelafanlatamazsinyorulmaa aklı barik olanlara açtım boş Muhabbet için değil deneyimi olana sordum aldım cevap sizler dikkate alabileceğim kalitede insanlara! Benzemiyorsunuz bu yüzden görev edinmeyin
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Zdgn aklı olan bu postu açmaz resmen kendimi nasıl komik duruma düşüreyim diye uğraşıyorsunuz 😁
Papatyaaa__ cahilelafanlatamazsinyorulmaa kız boş ver ya boş postlara neden cevap verip yoruyorsunuz kendinizi😅
Zdgn Ftm16 sinemada aksiyon filminde ses çok kuvvetli ve titreşim yayıyor herkes saygı çerçevesinde her şeyi düşünebilir saygısız davrananlara cevabım olmaya devam edecek
cerosss minikoannesi123 bebek için sordum belki komik geldi size ama bir kere düşük yaptığım için pinpirikliyim çok teşekkürler cevap için:)
minikoannesi123 cerosss estağfurullah ben gerçekten tam anlayamadim neye istinaden sordugunuzu o yüzden sordum. Sağlıkla bebeğinize kavuşmanız dileğiyle😌
Deletedmom_103 kahvesever__ kız bu ablamı kim dilime taktı ya alsmakdkakskak. İronikli şeylerde iyi oluyo ama anlamıyo karşı taraf ne dediğimi alslaldkaksmakakaka