Papatyaaa__ 1Gozde1Yusuf- birisi yazmış düğündeyim ses rahatsız edermi bi tanesi sinemadayım rahatsız olurmu bebek he anam he rahatsız olur töbe ne yiyor ne içiyor bu insanlar
1Gozde1Yusuf- Papatyaaa__ ben kufure bedduaya tehtite serbetlendim bacim burda😄 ama bu sefer ki beddua bana degildi :)
Papatyaaa__ Deletedmom_116 o sesle sen doğurmadın ama baksana millet neyin kafasını yaşıyor😅😅😅al işte kanıt olarak sen 😅bırak keyif yapsın içerde😅
Deletedmom_116 Papatyaaa__ Kiz düğün diye gittim diskoya çevirdiler o sesle Ben hala doguramadim 🤣🤣🤣Oğlan icerd ehalinden memnun bı şekilde oynaştı Ama millet sinemadan bişi ölümü derdinde 😂😂😂Kendini oyuncu zanneder aman ha
Allahkahretmesin1 Zdgn zararlı asla gitme hatta büyük ekran TV de izlememe kesinlikle çok çok zararlı
Papatyaaa__ Deletedmom_116 onu diyorum işte millet neyin kafasındaysa artık 😅😂ona kalsa en zararlı şey telefon napak o zaman ölek mi biz telefonsuz mu takılak yo olmaz olamaz😅😅
Allahkahretmesin1 Deletedmom_116 okula da yazdır bari annesi onun gelmeye niyeti yok 😂 birkaç gündür bebiş toplanınca kasık ağrım oluyor benimki de erken gelmeye niyetlenmese bari 😂
Deletedmom_116 Allahkahretmesin1 Benimki kasiliyo habire 🤣Vajinamda çıkacak gibi ama önceki ağrım bile yok🤣🤣üçkağıtçı filmine gönderen dizi ceksin sjsjs
Allahkahretmesin1 Deletedmom_116 kız benimki de bazen çıkacak gibi oluyor aşağı taraf bir garip ağrıyor falan sonra geçiyor doğurmam inş çcidöfieöfşdöf
Deletedmom_103 Selinakbas arkadaşlar saçmalamayın ilk hamileliği olabilir bilmediği için sorabilir bunu lütfen. Sinema hem size hem bebeğe zararlı ben tavsiye etmiyorum 😬😬😬