whitechocalete Kızlar 6 gün geçti bat. Her gün idrar testi yaptım bazen silik bazen net çıktı. Pazar günü kan vereceğim ama acaba yüksek midir değerim kimyasal geçmişim var korkuyorum cesaretimi toparlayamadım😥
Emine_ylmaz63 whitechocalete içini ferah tut canım benimki 2 gün geçti silik çıktı kan verdim bat 342 çiktı inş seninki de vardır ❤️🙏🏻
Pamuk whitechocalete Beta hcg her idrarda yeterince yoğun olmayabiliyor.Birkac saat önce içtiğiniz herhangi bir içecek idrarın seyreltip hcgyi baskilayabiliyor.O yüzden sürekli idrar testi yapıp güvenmemek gerek.
whitechocalete Emine_ylmaz63 gözün aydın ☺️ teşekkür ederim inşallah. Kaç hafta kaç günlüktü kan verdiğinizde? Benim şu an 4+1
whitechocalete Emine_ylmaz63 kimyasal gebelik geçirdiğimde tek taraflı sol kasık batma hissi vardı 1 hafta boyunca. Doktorlar da tek taraflı sancı iyi değil diyormuş. İki günde bir beta baktırdım önce yükseldi sonra düştü ve kanama başladı
Emine_ylmaz63 whitechocalete canım adetim üstünden 2 geçiyordu 342 idi sonra 6 gün geçti 1158 dr gittim henüz bişey görünmüyor dedi bu sefer korkuyorum daha gitmemişim hastaneye
Emine_ylmaz63 whitechocalete ya canım daha demin sol tarafım agrıyordu ama belki gaz sancısı olabilr dedim ama geçti şuan korkuyorum hastaneye gitmeye
whitechocalete Emine_ylmaz63 canım senin çok güzel artmış korkma. Benim çok düşükktü değerim o zaman 11 22 44 oldu sonra 10 a düştü
Emine_ylmaz63 whitechocalete Hadi inş ya bu sefer karın agrım oluyo sola vuruyo sağa vuruyo ister istemez tedirginim hepte sol ilk çoçuğumu erken dogumda kaybedince korkuyorum ister istemez
whitechocalete Emine_ylmaz63 çok üzüldüm başın sağ olsun. canını sıkma her şey güzel ve sağlıklı ilerleyecektir bu kez inşallah 🙏