Sevilayms ilk taşındığım sene armut tam birini buldum ev 1+1 diye belirttim 73 m2 ama bunuda belirttim 1+1 diyince çünkü 50 m2 altı anlıyorlar. Neyse dedim bakın ev leş gibi boyasını yaptırıyoruz ama cidden leş gibi hani tavanda ayak izi falan var fırın mırın yağ içinde bizden önceki kişi kaçmış zaten dedim. Kadın tamam ablam ya hallederiz yeğenimle gelip dedi. Tamam dedim. Geldiler. Ay bu ev büyükmüş 2+1 gibi falan filan anlatıyor ama ev 2+1 gibi falan değil metrekaresine kadar söyledim ben. Başladılsr ama iki dakikada bir çokta kirliymiş, leş gibiymiş (ben zaten belirttim yine diyorum.) söylendi durdu. Dedim hanımefendi ben zaten belirttim. Neyse bunlar temizliği yaptı bende etraflarında dolanıyorum ama biri anyayı temizliyor biri konyayı. Durup kontrol edemedim de o an eşyalar gelecek stres olmuşum zaten. Neyse gittiler ödeme yapıldı. Eşim geldi ay dedi mis gibi. Dedim görünenler o daha bakamadım detay. Ayyy iyiki tek görmemişim kadını yolardım. Birde planladıklarından 2 saat fazla kaldılar (ev çok kötüydü demiştim.) o yüzden birazda fazla verdim. Sonra eşim şikayet etti. Öyle olunca iade aldık. Bilindik çağıracaksın yoksa güven olmuyor.