HMH Merhaba kızlar nasılsınız? Dün gece predictor early test yaptım negatif çıkmıştı bazıları hatırlar ☺️sabah da artımed erken gebelik testi yaptım o da negatifti 8 Mayıs pik 9 Mayıs çatlamaydı ve bat 20-21 Mayıs sizce yine de olma ihtimali var mı içimdeki umudu yitirmek istemiyorum bana anılarınızı anlatır mısınız ❣️
Biranneikibebek_ HMH canım adetin geçsin bekle hiç belli olmaz benim adetim üç gün geçti test yaptım oda emara gireceğim diye nasıl olsa olmuyor diye salmıştım test dahi yapmayacaktım bir arkadaşım da adeti geçti her gün yaptı negatif gördükte ki 5.gün gidip kan verene kadar
Kubra00111 HMH merhaba bende bir kaç gün önce test yaptım 0.22 negatif adetime 10 gün var acaba daha erken mi kan testi yaptırdım ara kanamam olduğu için Dr bakmak istedi bide ilişkiden sonra bazen bekliyorum bazen sağ tarafıma yatıyorum böyle etkili olur mu kızlar
HMH Glsm_19 bikaç gündür kasıklarımda batma oluyor önce tek taraflıydı sonra ikisinde de oldu başka bir şey yok şu an neler oluyor mesela
Mzzz Glsm_19 canım geç dölleme denilen şey döllenmenin geç olması değil ki yumurtlama tarihinin geç olması demek hanımefendi zaten yumurtlama tarihini biliyor 🙏🙏
Mzzz Canım adet olmazsan tekrar edersin zaten 1-2 gün içinde adet olacağını yazmıssin 🙏 inşallah güzel haberler alırsın 🙏
noble1 Benim de yumurtlama 9mayıs, çatlama 10 mayıs. Maalesef negatif 🫠 pazara kdar umut var erken gebelik testinde, yoksa sanırım bizim için maalesef olumsuz bi durum🫠
Sukran2022 noble1 sende erken olumsuzluğa kapılmışsın çatlamandan sonra bu kadar erken idrara düşmüyor ben çatlamadan 12 gün sonra gittim ve kan verdiğimde 24 gibi küçük bi sayıyla karşılaştım adet günün ne zaman senin ?
Sukran2022 Evet hatırladım seni ama ben söylemiştim sana pazartesi gününe kadar bekle ve kan tahlili ver diye zaten olsa bile idrarda çıkmaz daha ümidini yitirme ama hamile olmazsan da pes etme öbür ay devam 😘
HMH Sukran2022 evet zaten umudumu kaybetmemem için sizin mesajınız çok destek oldu teşekkür ederim 😍😇
Havvaca Benim göbek deliğine iğne batiyo gibi bir ağrı oluyordu hamile olduğum ay. Adet olacakmjs gibi de kasik ağrım vardı. 2 gün geçti öyle yaptım testi bekleyin bence
Dolphin16 Ben geç yumurtlama gördüm adete yakın yani bu hafta adet olmam lazım bakalım hayırlısı bende bekliyorum 🤦♀️🤷♀️
Sukran2022 He bu arada ben adet dönemlerimde ağrı çeken birisiyim yani ağrı eşiğim düşük bir kişiyim bu sebebten dolayı herşeyi hissedebiliyorum karnımın sağ tarafına sürekli bi tuhaf his batma yaşamaya başladım ama adet günüm de daha gelmemişti sadece adet ağrısına benzemediği için korkup hastaneye gittim direk kadın doğumdan sıra aldım girdim tabi beta hcg istedi 24 geldi sanırım hamileyim dedim kendi kendime doktor hamilesin 2 gün sonra gel düzenli yükseliyor mu dedi tekrar gittim düzenli yükselmişti birkaç hafta sonra doktora gittiğimde doktor şunu söyledi bebeğin sağ yumurtalığında döllenmiş o batma hissi meğerse oymuş o yüzden sana direk hastane de kan vermeni önerdim en azından kesin sonuç 😘
HMH Sukran2022 bunu benim için yazdınız sanırım çok teşekkür ederim şimdi gördüm ☺️ sizin gibi geç yumurtlama olmadı ama belki testte çıkacak kadar artmamıştır henüz hormonlar eğer varsa bile yani yine umudumu kaybetmiyorum 😇 bu arada çatlamadan sonra 11-14 güne sanırım test yapın diyorlar ben 10-11 gibi anca yaptım bu da şu an mutlu etti beni 🥰
Sukran2022 noble1 arkadaşlar bu bat ne ben anlamıyorum bunu neyin kısaltması hamileyim hiç bat diye bişiy duymadım bana bi açıklar mısın senden rica etsem herkes bat bat ben anlamıyorum bu bat ne 😂
Sukran2022 noble1 Hay Allah yarabbim ya bi bat bi sat değil gibi bu zamana kadar bat da sat da duymadım hiç doktorların ağzından burda hergün görüyorum anlamıyorum bundan sonra tamamdır öğrendim 😘😂