Senbenimmucizem Karnım taş gibi her hareket canımı yakıyor nedenini bilen var mı kızlar üşütmekle mi alakalı başka bir şey olabilir mi
Deletedmom_49 Senbenimmucizem kasılmalar 22 haftalarda başlıyor zaten yalancı kasılmalar ya da yalancı sancılar vs:( Rahim toplanıyormuş doktoruma sorduğumda öyle söyledi uzun sürmüyorsa bu kasılmalar sıkıntı olmaz dedi 🤷🏻♀️
Aysehappymom Stres yapıyor musun veya uzun süre ayakta durduğun oldu mu Yoğun iş yaptığında da olur Dinlenmeye çalış canım Bende 25. Haftadayım ve bugün öğleden beri sertleşir açılıyor bebek
Omermomm_ Senbenimmucizem benimde o haftada başladı canım doktora gittim bol bol su iç dedi ne alaka bende anlamadım ve hala devam ediyor arada geliyo
Deletedmom_49 Senbenimmucizem tabii ne kadar normal denilse bile korku illaki oluyor 🤦🏻♀️ keşke hiç doğum anına kadar kasılma sancı vs hiçbir ağrı sızı olmasa keşke 😥
Omermomm_ Cansutkbs zayıf bir anne misin ben öyleyim ve son dönemlerde zaten oluyor ama zayıf annelerde erken görülebilir yazıyordu araştırdığımda aman bebişlere bir şey olmasında biz çekelim
Omermomm_ Senbenimmucizem verirsin canım dert etme inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini kucağına