Edanur8181 Merhaba anne adaylarım ve anneler böyle bir şey dedim hamile iken gül koklarsan bebeğin herhangi bir yerinde gül lekesi olurmuş bilginiz var mı. Hurafe olduğunu biliyorum ama olanda varmış 😶
bebitomom Edanur8181 keşke şey olsa hamileyken gül koklayınca bebeğimiz gül gibi koksa bu daha mantıklı çünkü 😂😂😂 bazı hurafeler aşırı komik oluyor ya
alya00 Edanur8181 ay hayır ya😂 gül de kokladım. Çileğe da nara da dokundum bir şey olmadı bebişime batıl inanç
35_tecrube Edanur8181 geçen aynı durumu yaşadım kızım anneler gününde gül aldı baya bir kokladım sonra aklıma geldi ama bilmiyorum yüzüme burnuma degdimi bizim buralarda öyle şeylere dokunur ederken aklımda deyin derler ama ben demedim hicbirsey unutmuştum inslh olmaz öyle birsey
Belginylmz Edanur8181 Ewet doğru annem bana hamileyken gül koklamis belimde gül izi War ama ben buydukce hafiften silindi ablam yigenime hamileyken gül elledim saçının arkasında gül izi oluştu birde ciğer eliyorsaniz sakın biyerinize dokunmayın oda iz yapıyı 🤣
2kedi1beybi Ay ben gül suyuyla yüzümü her gün nemlendiriyorum buram buram koklamış oluyorum hahah inşallah öyle bişey yoktur hiç duymamıştım 🤣