Elifece Kızlar normalde 31 haftalık hamileyim ama bebeğimin gelişimi 30 hafta kafasının gelişimi ise 32 hafta 😣 2 hafta fark var . Eşiminde kafası büyükmüş genetik dedi Doktor bir şey olmaz dedi ama 2 hafta çok değil mi😣
Sonay Elifece benim ablamın Çocuklarının hepsine oyle dedi ikisi normal sonuncu Sezaryen oldu bişey olmaz takılmayın bence
Gamze-nil Elifece bnmde doktorum iki hafta ileride dedi bnde sıkıntılı bi durum mu bu diye sordum oda yok zaten Türk bebeklerinin geneli amerikan ölçülerine göre hep ileri de çıkıyor dedi ultrason cihazları malum bizim ölçülere göre yapılmadığı için sıkıntı yoktur cnm 😊
YusufKereminAnnesi Elifece canım benim oğlumda ultrasonda kafa büyüklüğü olarak 3 hafta önde gidiyordu.Doğdu ve şuan iki yaşında sarışın dünya yakışıklısı bir oğluş.Kafasıda öyle büyük falan değil 😇
Elifece [bilinmeyen] benim eşiminde kafası çok büyükmüş kaynanam mecburi sezeryan olmuş . Gelişimi İle 2 hafta fark olunca korktum ben 😣
mlsyvz Elifece benim bebeğimin de kafası 4 hafta büyük, başka dr larada gittim incelediler ama şimdilik bir sorun gözükmüyor genetik dedi🙂
Elifece mlsyvz bütün bebekleri korusun Allah 🙏 inşallah sorun olmaz sizin bebişiniz de sağlıklı doğar bizim de