cansu15 Kızlar istgramdan gördüm ama başvuru yerini göremedim Ankara’da hoşgeldin bebeğim çantası alan var mı
Cey-cey cansu15 ben aldm Cantası güzel sincandan aldım ben içinde minik biberon küçük bi dalin penye kundak battaniyesi Bi paket evbabaybi bez ( igrenciti bitircem diye cocuk pisik olcaktı) Bi zıbın Bu kadar
Ebrarkubra cansu15 ankara buyuksehir değil ilçe belediyeleri veriyor battaniyeden hastane çıkışına çantasından bezine ıslak mendile kadar hersey oluyor içinde benim gördüğüm baby turco veriyorlar
melike098 cansu15 oturdugunuz bolgenin belediyesi veriyor ben mamakta oturuyorum iki çocuğuma da aldim belediyeye gidip dogum belgeni gosterip soyleyince veriyorlar icinde 10lu takım biberon emzik çanta çıkıyor
123k321 Maalesef 153 ü arayıp bilgi aldım böyle bir uygulamamız yok dendi Ankara belediyesi vermiyor yani
busrabrbr 123k321 153 İBB ama Ankara ile ilgisi yokki , Ankara ‘da ikamet ettiğimiz ilçe belediyeyi aramanız lazım
Kubrasinan Bebek doğduğunda kimlik çıkarmaya gittiginiz zaman ana binadan alabiliyorsunuz aradım ben sordum böyle söyledi Mamak belediyesi
123k321 Burada bi post daha açılmıştı böyle 153 ü arayın isteyin demişlerdi aradım geçen hafta böyle birşey yok dediler , doğum sonrası demekki belediyelerden alınıyor. Memnun kalan pek sanırım içeriğinden sanmıyorum alacağımı canım
runkli0606 busrabrbr 153 mavi masa ankara büyükşehirin ama hoşgeldin kampanyası varmı onu bilmiyorum https://baskent153.ankara.bel.tr/