Elifff1601 Doğuramıyorum doğuramıyorum dedim ve bende doğurdum sonunda 😃😃 Sancıdan 1 gün önce 1.5 saat yol yürümüştüm. 13 kasım salı günü hastaneye gittim ve hafif sancilarim çıktı nst de. Doktor yatıralim dedi ama ben kabul etmedim. Evde çekmek istedim. Çıktık hastaneden eşimde yanımda. Annesi gile gectik evde tek kalmiyim nolur nolmaz diye. Sancilar arada gidip geliyo ama ben takmıyorum çünkü sirttan gelen bi agrı degildi. Doğum sancısnn sırtan vurdugunu söylemislerdi. Neyse gece 11 oldu eve gectik. Uyuduk. Saat gece 2 sularıydı sanciyla uyandım. Şiddetliydi biraz. Kasıklarmdan bacaklarima vuruyodu. Dk tuttum 5 dk da bir karnım sertlesiyordu 1 dk boyunca sonra duruyodu. Duşumu aldim evde yürüyuş yapmaya başladım. Saat 4.5 oldu hastaneye gittik. Açılmam yoktu. Ama dogum sancım baslamısti. Sancı odasina alindm. Gündúz 2 ye kadar sancı cektim. Dogumhanede dogum yapan baska bi bayan vardi çok bagiriyordu ağlıyordu. Bende cok korktum ve sezeryan olmak istiyorum dedim😔😔. Doktor kabul etti ama riskli dedi bebek kanala girmis. Sezeryan oldum şimdi miniğim yanımda uykusuz gecelerimiz var ama Rabbime şükürler olsun bu duyguyu tattırdığı için.. Biraz uzun oldu hakkinızi helal edin. Ben normal dogum yapamadım insallah sizler yapabilirsinizzz 💙😊
kardeleng Elifff1601 hayırlı olsun sağlıkla almışsınız ya yavrunuzu en önemlisi o Rabbim size sağlıklı uzun yıllar nasip etsin
yagmurtpl Allahım analı babalı büyütsün inşallah darısı bize biz de sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah 🙏🤗