Aslaninannesi01 YuvarlanamayanPaanda benim tüp bebekti kan değerim 15 çıkmıştı idrarda çıkmadi iki gün sonra 50 ye yükseldi ondada idrarda cikmadi 4 gün sonra 375 olduğunda idrarda gördüm benimki geç geçti idrara
Omerikra Ben 171 de gormustum.kan vermeye gitmeden oncede yapmistim test .tup bebek transferiydi 10 cu gun kan vermistim.
YuvarlanamayanPaanda myangelson son posttda paylaştm ama pzartesi beta verdim 0.01 çıktı geçen ayın 15 inde kimyasal yaşadım gecikince adetim kan verdim ama çıkmadı neyse bende tarlusal aldım çünlü dk hapı kullanacaktım dün detaylı kanım vardı verdim dr betada almış 2.99 çıkmış ve ben 3 kez tarlusaldan aldım benım kizimdada ilk 2.30 la öğrendim benım betam yükselmez kolay kolay şimdide korkuyorum acaba varmı diye @Deletedmom_103 @myangelson
myangelson YuvarlanamayanPaanda Allah Allah ilaçtan dolayı yükselir mi acaba beta 🤔 sen en iyisi ilacı bırak istersen tekrar bı kan ver baktır çünkü burada tarlusal kullandığı halde hamile olan çok kişi okudum yarın falan tekrar yap bı kan tahlili bence ya 😕
Deletedmom_103 YuvarlanamayanPaanda tekrarlayın isterseniz ilaçtan yükseleceğini sanmıyorum. Tarlusal hakkında fikrim yok canım hayırlısı olsun
MoonLighty Sefanur-birdane-42-34 Şu an için var gözüküyor. Ama sağlıklı ilerliyor mu onu görmek için iki gün sonra aynı yerde tekrar kan verin
YuvarlanamayanPaanda myangelson evet bende görmüştüm o yüzden içmedim bu gün piskolijik gibi bulatı başaldı ki bende belirtiler çok erken başlar pazartesi birkez daha vereyim hasta olmazsam eger
Sefanur-birdane-42-34 MoonLighty evet benim kafam karıştı için bi yarın verecem birde pazartesi günü vercem sıkıntı olur mu