edasontr Defne-ece28 benmde sol tıkalı sag acık tıkalı tarafta yumurtam oluyor diger tarafta kcuk oluyor 🥹
Defne-ece28 edasontr cnm benim tup um açık çıktı İstanbula gittim sisliye tekrar rahim filmi cektim tıkalı olsa acacaklardi ama açıldı boşuna stres ilaclar kendimi boşuna yormusum
Zeybal_24 Defne-ece28 bende ilkinde klomenden tek başına sonuç almıştım kürtaj oldum bu sefer 2. Aydır iğneye rağmen sonuç alamadım femaraya başladım
Zeybal_24 Defne-ece28 bende ilkinde klomenden tek başına sonuç almıştım kürtaj oldum bu sefer 2. Aydır iğneye rağmen sonuç alamadım femaraya başladım
Defne-ece28 Zeybal_24 ben artık ilaç kullanmam kendiliğinden denerim dedim kullanırken tup um tıkalı diye kullanıyordum tup um acildi ama ilk defa yumurtam büyümedi doktor gelcek ay tedaviye başlayalım dedi yine tedavi istedi kafam allak bullak oldu gene çok yoruldum
Zeybal_24 Defne-ece28 insan çok yoruluyor ya düşünmemek istese de düşünüyor regl günü yaklastıkca daha fena
Defne-ece28 Bu arada kızlar bu durumda gebe kalamadım sonra ki ay 4 yumurtam gelisti o da ilacı ikinci ay kullandığında etkisi daha fazla oluyor mus yumurta büyüdü ama gebelik oluşmadı