Mothertea Ağrı yapmaya başladı doktoruma yazdım ama izinli sanırım dişcide kapalı yarın gitsem yaparlar mı doldurur mu içini en ön dişim kaybetmek istemiyorum
PSerenity Mothertea ilk trimesterda yapılmıyo diye biliyorum ben de 37+6yım 2 gün önce düştü dolgum son günler diye de yapmıyolar doğumu tetiklermiş ilk trimesterda da düşük riski var demişti doktor o yüzden önerilmiyomuş
Aslim12 Mothertea aynnnııı durum bende var canım kanal tedavisi ve dolgu olan dişim bildiğin koptu sadece kökü kaldı çekim yapılacaktı ama 7. Aya girdiğim için yapmadı doğumdan sonraya kaldı ilk 3 ay ve son 3 aydan sonra yapmak istemiyorlar doktorlar yaparlarsa da kadın doğum doktorunun onay ve imzalı kağıdıyla yapıyorlarmış
ArvenMom Mothertea ağrı yapıyorsa ilaç tedavisi başlaması gerekir sonrasında dolgu yapılması gerekir yada kanal tedavisini tekrar gözden geçirir bunun için kadın doğumcunun izni olması lazım direk dişçi yapmaz ki haftan erken yine yapmazlar gibime geliyor
boymomyz Aslim12 29. Haftamdayım bugün kanal tedavi yaptırdım . Kan sulandırıcı kullandığım için diş çekimi yasaktı bende başka dişime dolgu yaptırdım şuanlık gecici dolgu yaptı doğumdan sonra kalıcısını yapalım dedi
Aslim12 Diğer dişimin de yarısı kırıldı ve düştü dolgu malzemesi ile kapattılar sıkıntı olmadı çünkü kökü zaten ölü olduğu için bişey hissetmedim geçici dolgu yapılınca
Mothertea Aslim12 benim de kanal tedavili umarım yaparlar kapatırlar teşekkür ederim bilgiler için Canım
acakir Mothertea vallahi 10. Haftada disim dikey kirildi ve doktorum ne gerekiyorsa yaptir dedi. Nitekim dikine kirildigi icin cekilmesi gerekti. Antibiyotik de kullandim. Aneztezi de yapildi.. ancak disciler doktor onayi olmadan yapmiyorlar
Aslim12 boymomyz kanal tedavi yapılıyorsa o da iyi bende 29. Haftadayım arka dişlerimden biri ağrımaya başladı yine hamilelikte bu diş kalıpları çok zormuş ya
boymomyz Aslim12 Yaptılar canım 2 de yapıldı şükür ağrımda yok ağzımı açamıyorum korkmaya gerek yok ☺️ Dişte çekiliyor sadece bemde pıhtılaşma olduğu için sıkıntı ilacı kesmeye korkuyorum bebeğe kan gitmez diye , bide doktor buz uygula dedi
Aslim12 Yarın sabah bende gidicem az da olsa ağrı var sabahtan beri geçmedi görünen bişey yok dışarıdan ama dişimin üzerine basamıyorum ağırlık hissi var umarım ciddi bişey olmaz daha doğuma çok var 🤦🏻♀️😓