Saliha-aydin Ben ev işini erken yapıp evde takılıyorum hep çok sıkılıyorum artık ne gibi aktiviteler yapıyorsunuz gün için de
K1-fatma Saliha-aydin 2 yaşında kızım var 38 5 günlük hamileyim kıZım sağolsun sıkılmama fırsat vermiyor :)
Pinklove Saliha-aydin sıkılmaya zaman olmuyor aslında. Sabah kahvaltı yap, bulaşıkları yıka, dışarı çık, markete git gel, yemek yap, evi süpür, lavaboları temizle, duş al çık. Akşam saat 20.00 oluyor. Ondan sonra da yarım saat TV izliyorum eşim geliyor böyle hiç sıkılmaya zaman bulamıyorum😂😂
Busraakay_26 Saliha-aydin çok ağırlaştığı için temizlik yapmak benim için çok büyük yük artık genelde yatıyorum akşam olsun da eşim gelsin diye dört gözle bakıyorum
birminnosannesi_ Hem de nasıl. Akşama ne yesem diye düşünüyorum. Vakti nasıl geçirsem diye düşünüyorum. Ama bi türlü iş yapasım gelmiyor:(
Kediperisi Bir sağa dönüyorum, bir sola dönüyorum. Kitap okuyorum, dizi izliyorum, yazılım çalışıyorum, Kur’an dinliyorum. Bir gün saç, bir gün cilt, bir gün tırnak bakımı yapıyorum, evimizin yakınındaki avm ye gidiyorum arada gün bitiyor
beyzacmvrc Saliha-aydin yavaş yavaş doğum temizligine başladım kapı ve peteklerimi sildim biraz önce. Makinede yıkanabilir halilarimi makineye atıyorum yavaş yavaş ama şansıma hava yağmurlu gösteriyor hep 😒 Yarın koltukları ve konsolumu silicem sonra banyo dolabını Camlar tüller mutfak ve banyonun genel temizligine de annem gelecek Ben o gelmeden yapabildiklerimi yapayım dedim Eğer birden kalkışmasam akşama kadar boş boş yatasim geliyor hicbisey yapasim gelmiyo artık yoruluyorum 😩
guzelanne01_ Saliha-aydin sıkılacak zamanım olmuyor canım🤷🏻♀️ Sabah telaşlı oluyorum direk Eşime kahvaltı kızıma kahvaltı onları makineye at Evi temizle derken öğlen oluyor sonra kuran kursuna gidiyorum akşam 6 da bitiyor eve koş koş gel kızım geliyor ödevi yemeği eşim aynı keza ee hamilelikte eklendi ayrıca evden E ticarette yapıyorum Temizlik ürünleri satıyorum 7 yıldır trendyol açtım gecede onların paketlemesiyle uğraşıyorum Canım istediğinde arkadaşlarımla kuzenlerimle vakit geçiriyorum kitap aşığıyım Boş kaldığım anda kitap okuyorum
guzelanne01_ Saliha-aydin Şimdide 34 haftalık hamileyim Gebelik telaşıda girdi devreye haftasonum bile yok🤷🏻♀️