Merve201119 Fatmaburhan Serra ismini çok beğeniyorum özellikle anlamını kızıma koyacaktım ama annem herseyimize koşuyor hakki fazlasıyla geçiyor bize diye o Asel istiyordu onun istediğini koyduk biz
Ulkr__ Merve201119 merhaba nasilsiniz uzun zamandir foruma giremiyordum sizi görunce hemen tanıdım kızınız olacaltı dimi😍
beyzzsenturkk HilalElif derken ne alaka? ayrıca sen ne hakla benim cocugum hakkında yorumda bulunabiliyorsun sana fikrini soran olmadı
beyzzsenturkk Guldane11 hayırlı olsun saglıkla büyüsün adı gibi deva olsun şifa olsun miniğe💘 biri bu isimleri yazdığım icin cocuklarla dalga gectigimi yazmıstı ne uyuz oldum simdi sizin koyacagınızı görünce bi ferahlık geldi
Cananberat777 Fatmaburhan rabbim nasıp ederse sâre olucak saf ve temız anlamında ısmı gıbı saf ve temız olsun 🙏🥰
ipekravzaninannesi Rabbim izin verirse İpek Ravza koymayı düşünüyoruz :) Ama Meva ve Mahinev isimlerinide çok beğeniyorum
Reyhann2 Fatmaburhan elisa veya asel anlamlarıda çok güzel. Kızım olsaydı adını Asel koyacaktık ama doktora erkek dedi 🤣🤣
Ilba_34 Bende 6 haftalığım daha cinsiyeti belli değil ama kız olursa mihrimah ismini çok beğeniyorumツ