Eylulmom Evlimutlucocuklu06 bende koyucam ama Google da farklı anlamlarda çıkıyor bazı sitelerde Türkçe anlamlı çıkıyor şapka olayından sanırım ala,âlâ olarak değişkenlik gösteriyor anlamı
Gulsen54 Fatmaburhan Kızımın adı Ravza Yüsra 🌺 şimdi ikinci prensesim olacak ama karar veremedik ben cinsiyeti öğrenmeden kalbime Zeynep Meva ismi düştü ama eşim pek begenmedi ilk kızımızın adıyla uyumlu güzel bir isim istiyor bende manası güzel olsun Kur’an da geçsin istiyorum bakalım 5 aylık olduk bile 🥰
mervekocogl Bizim miniğin de cinsiyeti belli değil henüz göstermedi daha 15+5 olduk 🥲 Kız olursa Minel, Hüma veya Yüsra isimlerini düşünüyoruz ama netleştiremedik 🥲
Aleysa Esma .Güler .Dilaver .Aysun.Zöhre .Nahide.Diana.NERMINE.ZEHRA.ULVIYYE.RAKSANA .ESFASANE .ZULEYHA .Zehra .Deniz.Büwra.Sevgi.Leyla.Revane.Ayten .Aygun.Sevinc.Merve.Meral.Hatice. Fıdan.Ema.Pervane.Aytekin.Alsu.Şehla.Jale.Vusale.Amalya.❣️❣️❣️❣️❣️
Nursena2023 Fatmaburhan Hafsa ismi çok güzel çok hoşuma gidiyor. Bende kızım olursa Hafsa düşünüyordum ama akrabalardan biri koyunca malesef 🤭
mervekocogl Fatmaburhan Evet Hafsa ismi benim de çok hoşuma gidiyor ama eşim Hüma ismini daha çok beğendi orta yolu bulmaya çalışıyoruz 🥰 ama iki kızım olursa birine Hüma birine Hafsa koymayı çok isterim çok güzel bence 😌
Fey Elifsn geçen gün karşıma çıktı bu isim cinsiyeti belli değil ama ben de mihra düşündüm kız olursa. Aslında güzide ismini çok seviyordum ama eşimin isim içinde öü harflerine takıntısı var🤣 Mihra Suna düşündüm bakalım önce bir ne olduğunu öğrenelim😬 İki oğlum var herkes kız diye çok söyledi sanki kızmış gibi hareket ediyorum aslında hiç cinsiyete takılmam ama
Elifsn Fey Güzide ismide çok güzel ama takıntı olunca maalesef ikna edemezsin😂 Mihra bizim çok hoşumuza gitti hem anlamı güzel hem söylenişi😍 Mihra Suna çok hoş, Allahım gönlünüze göre versin🥰