Gulsryzgt Ben yaptırmadım 25 haftalıgım bilemedim açıkçası kimisi yaptırma diyor kimisi yaptır kafam karıştı bilgisi olan ?
Gmzctnn Gulsryzgt ben yaptırdım gebelik şekeri çıktı diyet yapıyorum şuan da sabah akşam günde 4 kere açlık tokluk şekerimi ölçüp not alıyorum 🙄
Deletedmom_1003 Gulsryzgt ismini okuyunca bile midem bulanıyor.Ben doktorumun önerisiyle yaptırmıştım cafenin ortasında lavaboya bipe gidemeden istifra ile sonuçlandı tekrar istedi o iğrenç şeyi tekrar içtim tansiyonum fırladı yeniden istifra ettim.Hele birde aç karnına olması cabası.Bir daha içmem.Herkeste bendeki etki olmuyor tabiki ama benim için faciaydı
tlhmrv Gulsryzgt kesinlikle yaptirmalisin .eğer şekerin varsa diyet vs dikkat etmek lazım yüksekliği çok tehlikeli bebegin hayatını tehlikeye atmaya gerek yok gazoz gibi bı içecek eminim normal hayatta daha fazlası şekerli şeyler herkes tuketiyodur.. bnm şekerim vardı ilk gebeligimde diyet yaptım doğumdan sonra 2 gün boyunca oğlumun şekerinede sürekli baktılar önemli olmasa bakmazlar ugrasmazlardi değil mi
Gulirmak Gulsryzgt kesinlikle yaptırmalısın ben yaptırdım yüksek çıktı diyetisyene yönlendirildim ve diyet yapıyorum şuan doğuma kadar da devam edecem diyete
funnymummy Gulsryzgt ben yaptırdım çok bilmişler bana da o şekerli şeyi içme daha çok çıkar felan dediler ama ne alakası var evet gebelik şekerim de çıktı maalesef diyet yapıyorum doktorunuz tavsiye ettiyse uygulayın Allah korusun çok riskli kötü sonuçlara sebep olabiliyor
Nagish17 Yaptırmadim, belli araliklarla açlık tokluk kanı verdim, bebeğim iri olduğu için dr şekerden şüphelenmisti ama değerlerim normal çıktı.
Tanli1993 Yaptırılmalı diye düşünüyorum 24+5 de 50ml olarak yaptırdım bi aç kan verdim bide içeceği içip 1 saat sonra şükür normal çıktı. Öyle ici rahatlıyor ki insanin. Acaba varmi acaba acaba… kafam rahat bide seker çıkmayınca daha rahatim😇 tek sorun ac karna içildiği için 1 saatte kan vermemle istifra etmem bir oldu dokunuyo insana biraz. Cok fazla kusturuyo.