mrymnr123 Anneler selam. Medılıfe Beylikdüzü hastanesinde hangi doktorda muayene oluyorsunuz memnun musunuz? Normal doğumu önemseyen doktor öneriniz var mı bu hastanede? Doğum ücretleri nedir? Bilgilerinizi aktarırsanız sevinirim.
elaweannesi mrymnr123 sezeryan 8 9 demişti sanırım burda bi annemiz ben ilk kızımı orda doğurdum Ahmet Akgün baya memnundum nasipse oğlumda orda Ahmet beyle dewam edeceğiz
Dudu1988 mrymnr123 ilk cocugumu orda doğurdum aynur baysoy cemaloglu ikinci doğumu yine aynı doktorda ama bukez madilifede çıktığı için başka hastanede yani madihausta görevde bulunuyor orda doğurdum şuan 3 cu gebelik yine orda yine aynı doktor yine normal.dogum ins
mrymnr123 Dudu1988 medihause hastanesinde detaylı ultrason yaptırdım ilk kez duydum orayı gitmeden önce araştırarak gitmiştim. Doktorunuzun doğum ücreti nedir ve hastanede yenidoğan yoğun bakımı var mı bilginiz dahilinde mi
Ilba_34 Bende medilife gittim ilk kez ama doktor içime sinmedi başka doktor deneyeceğim görümcem 2 çocuğunu da orada doğurdu gayet memnundu kendisi
mrymnr123 Ilba_34 Ali bey de bi yakınım doğum yaptı bende muayene olmuştum çok iyi bi beyfendi ama doğum anı geceye denk gelirse ve doktorunuz yoksa gelmesi için ekstra ücret ödüyorsunuz ve yetişip yetişmeme durumu da var tabi
Dudu1988 mrymnr123 mrymnr123 yenidogan bakım ünitesi yok bende tereddüt etmiştim açıkçası ama doktorum neden kötü dusunuyrsn böyle biseye gerek kalmick dedi gercektende öyle oldu harika bir doğum oldu ebeler çok tatlıydı bebeğim sağlıkla dünyaya geldi odasida 2 kişilik hatta 3 kişilikti
mrymnr123 Dudu1988 şu anki doğum ücretini biliyor musunuz ? Ayrıca 2 veya 3 kişilik olması kötü bi durum
Dudu1988 mrymnr123 hayr oda size ait yanınızda kalacak kişi için yatak ve koltuk koymuşlar yani refaketiciyide düşünmüşler benn eşim kaldı çok rahat uyudu yani özel hastane extra hasta yatmio yani size ait bir oda 🥰 mrk etmeyin