Benim oğlum tam bir terazi. Terazi olunca dengeli felan olacak zannettim yanılmışım, benimki değil en azından. Uysaldır diyende çıkar elbette ama benimki ağlarken güler, gülerken ağlar tam olarak çift karakterli ve çok çok hareketli, doğduğundan beri geceleri ağlıyordu onun sebebi emmesiymiş, emzirmeyi bırakınca anladık doktorlar çare bulamamıştı yapısı bu demişti oysaki çocuğum çok gazlandığı için uyuyamıyormuş. Ama genel olarak fenalık yaparken bile çok tatlı yapıyor o ayrıda, herşeyden çabuk sıkılan ama her şeyi de çok çabuk anlayan bir çocuk ♥️ oğlumu çok ama çok seviyorum ama çok zor bir çocuk olduğu için eşimle bir daha çocuğumuz olsun istersek Rabbimde nasip ederse terazi olmaması için uğraşıcaz o kadar diyeyim. Abarttığımı düşünenler olabilir ama tüm sülalem birdaha çocuk yapmasan bile olur diyor o kadar diyeyim, yaramazlığından çok sürekli düşen, kendini esirgemeyen bir çocuk, canı hiç ama hiç kıymetli değil kaç kez yüreğimizi ağzımıza getirdi, sağlıkları yerinde olsunda büyüdükçe daha da tatlanıyorlar😅 Bu arada ben de başak burcuyum.