Gizem_cetinbas Kızlar güvendiğiniz alıp memnun kaldığınız siteler varmı hamile takımları arıyorum çok site var ama güvenemiyorum bu tarzda arıyorum Instagram da çok sayfa
Esrafatih01 Gizem_cetinbas genelde trendyoldan bakıyorum ama kapıda ödemeli yapın öyle daha güvenilir en azından paranız boşa gitmez
Gizem60 Gizem_cetinbas instgrama kesinlikle kıyafet alışverişi için güvenmiyorum . Trendyolu tercih edin bence
gamzeyerlkaya Gizem_cetinbas Instagram’da bencede güvenme bizim tanıdıgımız bir kaç kişi öyle dolandırıldı 🙄
Hatice_123456 Gizem_cetinbas bu tarz yerlere hiç güvenemiyorum kapıda ödeme olsa bile parayı vermeden almadan içine bakamazsin geri iadesi sıkıntılı işler en iyi Trendyol gibi siteler
Gizem_cetinbas Esrafatih01 evet Trendyol daha güvenilir ama fiyat farkı çok 😅 bi sorucam kapıda ödeme var mı
Gizem_cetinbas Gizem60 evet çok sıkıntılı o yüzden sormak istedim konu dışında ama sormak istedim tokatlımısınız 60 yazınca soruyum dedim 😊
Deletedmom_106 Trendyol garantili en azından . Kaç kere aldım yıkadım giydim kötü çıktı anında iade aldılar (bi yıkmaya rengi solan pijama takımları vs) . İnstagram veya diğer siteler sıkıntılı. İade kabul etmiyorlar değişim yapmıyorlar
Gizem_cetinbas Deletedmom_106 bu fiyat farkı aklımızı karıştırıyor yoksa bende hep Trendyoldan alıyorum 😅
HMA13 Gizem_cetinbas Çok güzel ve uygun ama tesettürlü olduğum için ve eşimin ailesiyle aynı evde oturduğum için yine eli kolu bağlı oturacam yerimde 🙂
heleninannesi Gizem_cetinbas buna benzer takım almıştım 130 tl ye Instagram cappmoda çok güvenilir bir sayfa 🫶🩷
_tuuggcce_ Gizem_cetinbas capp moda trendyolda da var ama büyük beden yok. Genel L bedene kadar diye hatırlıyorum🥲
Gizem_cetinbas Gizem60 tabi memleketim ora ailem orda ben boludayım eşim Bolulu burnumda tütüyor valla Erbaam 🥹