Mervedkc Gebelik de ayva yiyen annelerin bebekleri gamzeli olur derler 😊😊😊 ayva yiyip de gamzeli bebegi olan var mı acaba 😄
mercimekkkannesi Mervedkc ben değilde annem bana hamileyken ekmek su gibi ayva yemiş hakkaten yanağımda çenemde gamze var ama bilmiyorum doğruluğunu 😂
Zuzu35 Mervedkc canım ben tamamen bilinçsizce ayva tatlısı yemiştim oğlum çift gamzeli doğdu ve ne bende ne babasında gamze yok bilmiyorum ayvayamı bağlamalıyım😁
Ozderr Mervedkc Gamze denilen şeyin doku eksikliğinden olduğunu bilseniz yeter..inanmayın bence böyle şeylere
mercimekkkannesi Mervedkc güzelliğimi bilemem artık kocam düşünsüö ama gamze işi doğru olabilir canın isterse ye dene sağlıklı bi deney olacak şifa olsun 😂😂
REYHANdnmz İlk bir aylık hamileyken ve ayna karşısında yerken parmaklarınla yanağına bastırınca olur diye biliyorum hatta ilk oğlumda yapmıştım gamzekeri var bunda da doğunca bakıcaz varmı yokmh☺️
Pszge Bende yerken karnınıza sürüp yenildiğinde olur diye biliyorum ama doğruluğu nedir 🤷♀️ ben de yapıyorum tabi 😅tam mevsimi günde bir tane yiyorum
Merve201119 Mervedkc ben çok yedim canım iki gebeliğimdede tabiki gamzeli olsun diye değil sevdiğim için ama ikisindede Gamze filan yok tamamen hurafe
Cannur Mervedkc hurafe onlar canım :) gamze bi doku eksikligidir oyle ayvayla yada baska seyle olan birşey degil