HMA13 Deletedmom_49 Amin inşallah rabbim hepinizinkini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️ Ama ben Hayla bir çorap bile almamışım bari hastane çıkışım olsun. 🤭🤭
Deletedmom_49 HMA13 ya ben 16.haftada başladım aldım bir şeyler hemen ama artık almıyorum riskli bir gebeliğim var ve daha haftamız 24+3 🤦🏻♀️ 7aylık olduğumuzda eksikleri tamamlarım diye düşünüyorum. Senin yerinde olsaydım valizini bile hazırlamıştım 🥲
HMA13 Deletedmom_49 Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Çok iyi anlıyorum seni benimde 14haftalıkken kanamam olmuştu 🥲🥲Korkum ve hiç bişey almama nedenim bu işte 🙁 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️ amin aminnnnn🌸
Deletedmom_49 Servikal ben de kasılmalarım sertleşme falan yaşıyorum kafayı yicem artık 😔😔 endol de sürekli almak istemiyorum ne yapacağımı şaşırdım valla
4Serap4 @“Smeyyeaydn” atlas alp 💙 cinsiyet daha öğrenmedim erkek olursa hayırlısı ile isim bu olucak 🤲🏻
ballikedii goncacan benim tanıdıklarım da tam tersi çok sakin ya inşallah sizinki ile benim tanıdıklarımın ortası olur 😂
NisaSevgili Deletedmom_49 19. Haftadayız bizimde bi prensimiz olacak inşallah. Enes Batuhan koymayı düşünüyoruz..
Servikal NisaSevgili enesler çok fena dini çok güzel bi isim ama o isimdeki öğrencim yiğenim gerçekten çok yaramazlar
Umayderya Deletedmom_49 Allah’ın izniyle inşAllah ilk çocuğumuz olacak, oğluşumuz Kıvanç Ege düşünüyoruz 🥰🧿👼🏻🥹
Hmkbr Deletedmom_49 Deletedmom_49 Burak koyduk ama ikinci isimde karar veremedik ben Mirza diyorum eşim de Asım diyor kararlaştıramadık
aresmia Hmkbr lütfen beni yanlış anlamayın ama Burak peygamberimizin miraca çıkarken bindiği atın ismi değil mi. İngilizce dersinde isim çevirisi istemişlerdi. Sınıftaki çocuk horse diye bağırıyordu. Anlamını orada öğrenmiştim😔😔