Deletedmom_49 8mucizem8 al benden de o kadar, tek isim seviyorum çift isim ilerde çocuk içinde sıkıntı olacak sınavlarda kodlama yaparken vs 🤦🏻♀️
Deletedmom_49 Svmtgy Uraz da tek başına güzel, Meriçte tek başına güzel ama ikisi yanyana çok zorlayıcı gibii
Deletedmom_49 Yenidenannee bu aralar Aslan ismini de çok koymaya başladılar 🥰 Aren tek başına da güzel🫶🏻
Yenidenannee Deletedmom_49 evet ilk başlarda tek Arendi ama takım tutkumuzdan dolayı Aslanıda ekledik😅
Nur1230 @“Smeyyeaydn”#p2 Deletedmom_49 ben 6 haftalık hamileyim ama çevrem sürekli erkek hissediyor rüyamda da erkek gördüm bende sağlıklı olsun cinsiyetin hiç önemi yok tabi ki bizim için eğer erkek olursa Mervan ardıl uygar karan isimleri aklımda sizlere de fikir olsun 🌸
Deletedmom_49 Nur1230 kesinlikle en önemlisi sağlıklı ve hayırlı olması🩵 gönlünüzden gelen ne ise o olur inşallah🙏🏻💐
Basakhilal Hanifealtintas ismi servetin önüne koymayin ardına koyun çünkü iki isim olduğunda devlet dairelerinde ya da evraklarda ikinci isim kullanilir. Mesela ali servet koydunuz A.Servet yazacaktir ama servet ali koyarsaniz S.Ali yazar
Hanifealtintas Basakhilal AAaa valla söylediğiniz çok iyi oldu saolun bu arada Ali olsun istiyorum eşimin babasının ismi eşim istemiyor agshsja
A0- Deletedmom_49 eşimin adı emre adını koymayı çok istiyordum eşimde akif ismini istiyor o yüzden akif emre düşünüyoruz